Bilete la Kitsch Museum

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 aug 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Romanian Kitsch Museum reprezintă o colecție privată de obiecte, considerate relevante pentru ilustrarea conceptului de „kitsch” românesc, în 7 secțiuni: Dracula, Kitsch religios, Kitsch comunist, Design Interior, Gypsy Kitsch, Kitsch Modern și Kitsch Art Gallery. Ne place să spunem că facem haz de necaz, iar vizitarea muzeului nostru este o experiență amuzant de tristă sau trist de amuzantă, depinde doar de cât de optimist ești. În principiu, în colecția noastră am încercat să decupăm câteva cadre din societatea pe care cu toții o știm și să le subliniem sau să le caricaturizăm, pentru a le observa mai bine și pentru a ne amuza pe seama lor.

La Romanian Kitsch Museum împărțim kitschurile în două categorii mari și late:
1. Kitschurile creative, de tip curry, reprezentând alăturări nepotrivite, amestecuri de ingrediente aparent incompatibile sau talmeș-balmeș-uri de culori sau texturi neasortate, iar uneori chiar disonante. În această categorie, a combinațiilor contrastante, se încadrează atât kitschurile ideologice (Naționalism-Comunism, Dracula-Vlad Țepeș, Biserica-Neamului), cât și cele practice: peștele pe televizor, icoana 3D sau Ceaușescu cu sceptrul.

2. Kitschurile clișeice, reprezintă forme de exprimare estetică standardizată, utilizate pe scară largă. Cel mai cunoscut exemplu este Răpirea din Serai, carpetă decorativă prezentă în peste un milion și jumătate (estimat) din locuințele românești, la sfârșitul secolului 20.
Un alt exemplu clasic de kitsch clișeic este folosirea repetitivă, chiar exasperantă, a unui vizual recognoscibil, cum ar fi Gioconda sau Che Guevara, pe o varietate de suprafețe, de la faianță, la șosete. Utilizatorii acestor obiecte sunt doar propagatori de kitsch, nicidecum creatori, ci copiatori. Alte exemple kitsch clișeic sunt florile sau fructele de plastic, versurile manelelor sau papucii cu puf.

Vizitează Muzeul Kitsch-ului de la Casa TIFF din Cluj-Napoca între 16 Iulie și 30 Septembrie. Program zilnic de la 12 la 8 seara.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.