Bilete la Jazz Jam Session | In Mansarda

Data si locatia

30 apr

ora 20:00

Jazz Jam Session | In Mansarda

Bucuresti, Katz GastroLab

Bilete   

de la 30,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Jazz Jam Session | In mansarda

Va invitam la "Jazz Jam Session in Mansarda"
Situat vis-à-vis de Conservator si de ambientul natural al Parcului Cismigiu, Katz Gastrolab powered by Jazz Syndicate Live Sessions prezintă o nouă serie de concerte pentru a încânta pasionații de muzică live, la un vin bun, o bere sau un meniu delicios la preturi prietenoase.
JAM SESSIONS IN MANSARDA
Sorin Nicolescu (trumpet), Joco Pal (piano/keys), Dan Mitrofan (guitar), Vlad Stateanu (bass), Sabin Tarabega (drums) sau cu alte cuvinte “the meanest catz’ in town” te invita să cunoști o parte din spiritul liber si efervescent al scenei de Jazz & Blues din Micul Paris!
Fie că vii “dressed to impress” sau … pur și simplu “as yourself”.
Răsfață-ți simțurile într-o călătorie muzicală ce te va purta prin cluburile pline de efervescenta din New York sau Soho, cu sound-uri chill out eclectice, clasice sau de avangarda, potențate de groove-uri și beaturi “de stare”, sunete mixate într-un melanj inedit menit să redea atmosfera ce dă binecunoscuta savoare JAZZ & BLUES.
Katz Gastrolab devine epicentrul creativității, unde artiștii locali și cei curioși se întâlnesc pentru a explora sunete și ritmuri inedite. Fiecare ediție este un capitol muzical unic, plin de inedit și colaborări spontane.
Dacă ești pasionat de muzică și ai un instrument acasă, nu fi timid, hai cu noi pe scenă, tu poți fi următorul star!
…in fiecare Marti, de pe la 8 trecute fix, până spre miezul nopții!
Jazz up your life!
Details:
Jazz Jam Session | In Mansarda
Open Doors: 19:00 | Concert: 20:00
Support Artist: 30 Ron
Poiana Narciselor nr. 1 | Zona Cismigiu
Rezervări: 0762 733 224
________________Regulament evenimente_____________________
Achiziția biletelor se face de pe platformele de ticketing
Achiziția de bilet asigură și rezervarea la masă
Toți spectatorii platesc bilet indiferent de varsta (excepție 0 – 3ani)
Nu sunt permise animale de companie
Prețul biletului nu include consumația la masă
Acest bilet presupune acordul de a sta cu alte persoane la masă.
Aranjarea la mese se face in functie de momentul achizitiei biletului.


Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.