Bilete la Invazia Greilor - DFS

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 19 oct 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Dynamite Fighting Show Iași - DFS16 Invazia Greilor

Cel mai mare eveniment de sporturi de contact al toamnei va avea loc pe 19 octombrie, la Sala Polivalentă din Iași, acolo unde cel mai bine cotați grei ai momentului din țara noastră se vor confrunta în cea de-a 16-a ediție a circuitului Dynamite Fighting Show sub denumirea de Invazia Greilor.

Gala, a cărui promotor este cunoscutul Cătălin Moroșanu, revine în capitala istorică a Moldovei după trei ani de pauză, în 2019, aici, având loc cu succes duelul dintre Rambo și Tolea. De data aceasta, cele două meciuri cap de afiș al evenimentului sunt: Florin Rambo Lambagiu vs campionul Enfusion, olandezul Kevin Hessling, și cel dintre Sebastian Cozmâncă și campionul mondial ISKA, portughezul Bruno Susano, sportiv care aparține de promoția gigant ONE FC.

DFS16 Invazia Greilor îl va readuce în circuit pe Gladiatorul Cristian Ristea pentru un super fight împotriva băcăuanului Florin Matei, iar cel mai tânăr campion național la box olimpic la categoria grea din istoria României, Ștefan Lătescu, îl va înfrunta pe campionul olandez Sam Tevette. De asemenea, ciobănașul Bogdan Năstase, unul dintre cei mai apreciați luptători de kickbox din România, este anunțat în programul galei pentru un meci internațional.

Florin Ivănoaie, Sebastian Lutaniuc, Marius Munteanu, Valentin Bordianu, Ilie Brancu și Yanis Ciulin se numără și ei printre greii confirmați pentru 19 octombrie în gala care va începe de la ora 20:00. „Sunt bucuros că am adus toți greii disponibili în acest moment în țara noastră într-o singură gală. Cred ca e o noutate absolută pentru ultimii ani. Mai mult, vom avea și trei dueluri internaționale de top cu luptători cu experiență în Glory, ONE FC și Enfusion, așa că spectacolul e garantat”, a declarat Cătălin Moroșanu.

DFS16 Invazia Greilor este al treilea eveniment Dynamite Fighting Show din 2022 după cele organizate la București și Buzău, care au fost sold out cu 24 de ore înainte de primul gong. De asemenea, în 2019, când a avut loc pentru prima dată o gală DFS la Iași, tribunele au fost arhipline. „Publicul din Iași a devenit deja cunoscător al fenomenului și va aprecia acest fight card de grei”, a mai afirmat Moroșanu.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.