Bilete la Intimate Tango - Povestile nespuse al tango-ului

Data si locatia

22 iul

ora 19:00

Intimate Tango - Povestile nespuse al tango-ului - ANULAT

Brasov, Centrul Cultural Reduta

Detalii   

eveniment anulat

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

INTIMATE TANGO sau POVEȘTILE NESPUSE ALE TANGOULUI este un spectacol electrizant în care tangoul, dansul și teatrul se întâlnesc într-un vârtej al pasiunii. Pianul, bandoneonul și actrița vor înlănțui patru povești amețitoare!

Pe ritmurile pieselor precum Milonga del Angel, Adios Nonino, Oblivion, Libertango și multe altele, printre pași de dans, cele patru personaje:
Rosa, Carmen, Fata Vrabie și Leda vor istorisi, patru întâmplări nespuse, patru povești de dragoste, patru povești de viață, născute din zbuciumul fără egal al muzicii de tango
Acest spectacol este un îndemn la bucuria de a trăi, o demonstrație de virtuozitate și talent ce va atinge cele mai fine coarde ale inimii.
Elena Ivanca este actriță a Teatrului Național din Cluj cu o bogată carieră artistică atât în teatru cât și în film.
Este absolventă a Facultății de Teatru din Cluj Napoca, a unui masterat ce are ca temă,, Dicția sau Vorbirea de performanță” iar în 2012 obține titlul de Doctor în Teatru, cu lucrarea,, Gestul ca mediator și creator de sens.De la text la întruparea personajului”

Rolurile de mare anvergură, colaborările și activitatea pedagogică i-au adus numeroase premii și recunoaștere, dar ceea ce o caracterizează poate cel mai bine este pasiunea și dăruirea pentru profesie și oameni.
Robert și Irina Indrei formează un cuplu atat in viata de zi cu zi cât și pe scena. Absolvenți ai Academiei de Muzica din Cluj Napoca, respectiv București, aceștia cântă tango argentinian de mai bine de 7 ani împreună.
Cu o experienta scenica bogata pe scenele Filarmonicilor din țară și a festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate aceștia aduc în fata publicului larg o fărâmă din frumusețea și magia muzicii de tango.
Concertează sub egida Ambasadei Republicii Argentina și au concertat și la invitația Casei Regale.
Pian și bandoneon, doua instrumente care se împletesc și se armonizează magnific în muzica de tango argentinian!
Gazda acestui eveniment special este „Centrul Cultural Reduta „ din Brașov, o instituție de cultură emblematica a județului, cu o sala de spectacole generoasă și o acustică minunata.
Așadar, vă așteptăm cu drag sa ascultati poveștile nespuse ale tango-ului, sa descoperim împreună pasiunea, durerea dar și iubirea sau fericirea croite în jurul zeului numit TANGO !

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.