Bilete la În căutarea mărțișorului perfect

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 03 mar 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Data: 03.03, orele 11:00
Varsta recomandata: 3+ ani
Durata: 30 de minute spectacolul/ 1 h petrecerea
Unde? LumiLand - Teatru pentru copii
Titlu: În căutarea mărțișorului perfect

Într-o lume plină de magie, soarele s-a coborât pe pământ, s-a transformat în regină și a avut o fiică, Floarea Soarelui. Aceasta, dornică să ofere un cadou perfect mamei sale, primește sfaturi de la diverse personaje magice. Prin curaj și generozitate, adună simboluri magice – o potcoavă, un cosar și un trifoi – și primește un snur de la regina nordului. În final, Floarea Soarelui își exprimă recunoștința față de mama sa și oferă un dar însemnat, simbolizând curajul și puritatea sufletului său.

Într-o lume cu iz de basm, în care soarele parcă cobora pe pământ cu fiecare răsărit, o poveste cu adevărat remarcabilă a prins viață. Însăși lumina astrală s-a transformat într-o regină fermecătoare, iar din grația ei s-a născut o prețioasă fiică, botezată Floarea Soarelui. Fiindcă dorința de a-și onora mama era atât de puternică în inima sa, Floarea Soarelui a pornit într-o călătorie plină de aventuri și învățăminte.

În drumul său, a întâlnit personaje magice și înțelepte, de la care a primit îndrumări prețioase și lecții de viață. Prin curaj și generozitate, a adunat simboluri magice – o potcoavă pentru noroc și perseverență, un coşar pentru bunătate și grijă față de cei din jur, și un trifoi, simbol al fericirii și înfloririi. În plus, de la regina nordului a primit un snur, un simbol al puterii înfruntării provocărilor.

La finalul călătoriei sale, Floarea Soarelui și-a exprimat recunoștința față de mama sa, oferindu-i un dar de o frumusețe și semnificație aparte. Prin acest dar, ea a simbolizat curajul și puritatea propriei sale ființe, aducând astfel lumină și bucurie în inimile celor dragi.

Dupǎ spectacol ne distrǎm împreunǎ cu Prietenii LumiLunzi: muzicǎ, dans, picturǎ pe fațǎ.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.