Gelato & Bread Worshops

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 mai 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Dragi copii si parinti,

Va invitam la joaca si cum altfel decat cu mana in coca si la inghetatarit!!!

Vrei sa socializezi sau pur si simplu sa ai un weekend placut cu prietenii, copii .... cu familia? Sau pur si simplu vrei sa iti bei cafeaua linistit in timp ce copiii se distreaza invatand sa isi pregateasca singuri deserturile preferate? Vrei un weekend placut si ALTFEL? Si lista intrebarilor poate continua ...

Hai la noi sambata sa bucatarim impreuna, vei primi si o diploma pentru asta, distractia garantata!!

Propunem 2 ateliere de creatie speciale in care intram in contact cu elemente primordiale si roade ale pamintului: apa, graul si fructele, cald-rece.
La primul atelier faina rezultata din graul macinat, se amesteca cu apa pentru a se transforma din nou ca sa formeze aluatul gustos caruia sarea ii adauga valoarea, ajutat de drojdie capata viata si creste incalzit de un foc bland, intetit de aerul care ii da putere si din momentul in care toate se intalnesc se transforma si contribuie la transformarea finala rezultand painea proaspat aburinda care ajunge pe masa noastra.
La acest prim atelier vom lucra sub indrumarea lui Silviu Nicolae Sefcic, profesor pasionat de traditie si ce preda de 16 ani atat in scoli cat si in gradinite, canta la flaut si in cor.

La cel de-al doilea atelier in timp ce painea se coace, vom lucra cu fructele, apa si mierea, amestecate cu mestesug avand asistenta Maestrului gelatier Alexandra de la Puro&Bio care ne va dezvalui secretelele prepararii de gelato adevarato si practic ne va demonstra cum se face inghetata artizanala. Alexandra ne va prezenta si laboratorul Puro&Bio. Astfel copiii mici si mari vor invata participativ cum se pregateste cel mai sanatos si iubit desert, inghetata artizanala, iar la final vor savura produsul muncii proprii.

Prin acest ateliere atat copii cat si parintii vor putea participa la o calatorie care va va aduce in prezent!

Prin traditii si artizanat traiti miracolul momentului prezent.

Va asteptam cu drag,
Silviu si Alexandra

Pretul atelierelor este de 60 lei in total si include degustari la alegere dar si savurarea rezultatului muncii proprii: gelato adevarato si paine proaspat scoasa din cuptor cu unt delicios. Iti poti rezerva locul in mesaj pe office@puroebio.ro, in privat pe pagina de FB sau la telefon: (0745) 012 849.
Daca vrei sa iei pranzul la noi, mentioneaza si asta in rezervare, meniul costa 25 lei pentru participantii la atelier (30 lei pentru ceilalti), include felul 1-3.

Distribuie aceasta pagina