Bilete la Gărâna Jazz Festival - ediția XXVII

Data si locatia

06-09 iul

ora 10:00

Gărâna Jazz Festival - ediția XXVII

Garana, Garana

Bilete   

de la 140,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Gărâna Jazz Festival 2023 se va desfășura între 6-9 iulie

- Primii artiști care au confirmat participarea și biletele pentru Ediția a XXVII-a-

Ediția din acest an a Festivalului Internațional de Jazz Gărâna va avea loc între 6-9 iulie 2023 în Poiana Lupului din Gărâna și în Biserica Catolică din Văliug. Pe cele două scene ale festivalului vor evolua artiști de renume și tineri muzicieni valoroși din Europa și Statele Unite ale Americii. Viziunile lor originale, sprijinite pe creativitate și virtuozitate, ne vor dezvălui cât de surprinzător, provocator și emoționant este jazzul contemporan.

Ne bucurăm să vă prezentăm primii muzicieni care au confirmat participarea la cea de-a XXVII-a Ediție Gărâna Jazz Festival:
- la scena din Poiana Lupului (6-9 iulie): Sinikka Langeland Group (Norvegia), Austrian Syndicate (Austria), Camille Berthold & David Helbock (Franța, Austria), Michel Godard & Band (Franța), Daniel Herskedal Group (Norvegia), Julian & Roman Wasserfuhr (Germania), Jonathan Kreisberg (S.U.A.), Jan Gunnar Hoff Group (Norvegia), The Side Effects: Stian Carstensen, Marius Neset and Thomas Strønen (Norvegia) și Enzo Favata Band (Italia).
- la scena din Biserica Catolică din Văliug (7-9 iulie): Michel Godard (Franța), Vincent Courtois (Franța).

Programul festivalului urmează să fie completat cu alți muzicieni valoroși, astfel încât să vă oferim două concerte pe zi, de vineri până duminică, pe scena din Văliug, iar pe scena principală din Poiana Lupului (Gărâna): patru concerte pe zi de joi până sâmbătă și trei concerte în ultima zi de festival, duminică, 9 iulie.

Prețul unui abonament, pentru 4 zile, este de 520 RON.
Prețul unui bilet pentru o zi este de 140 RON.
Copiii sub 14 ani au intrarea gratuită.

Mai multe informații despre muzicienii invitați în curând pe www.garana-jazz.ro.

Urmăriți în continuare anunțurile pe paginile noastre de Facebook și Instagram pentru a descoperi ce pregătim pentru Ediția a XXVII-a Gărâna Jazz Festival!

Festivalul Internațional de Jazz Gărâna este organizat de Fundația Culturală Jazz Banat. În ultimii 25 de ani, peste 100.000 de spectatori și numeroși artiști cu renume internațional au împărtășit experiența muzicii jazz de avangardă ascultată sub cerul liber în micul sat din inima Banatului. Au cântat la Gărâna: Eberhard Weber, Jan Garbarek, Stanley Clarke, Mike Stern, Tomasz Stańko, Enrico Rava, Jean-Luc Ponty, Stanley Jordan, John Abercrombie, Miroslav Vitouš, Zakir Hussain, Bugge Wesseltoft,Youn Sun Nah, Charles Lloyd, John Scofield, Jack DeJohnette, Hiromi, Terje Rypdal, Dhafer Youssef și mulți alții. Detalii pe www.garana-jazz.ro.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.