Bilete la Gărâna Jazz Festival - editia XXV

Data si locatia

07-11 iul

ora 10:00

Gărâna Jazz Festival - ediția XXV - 07

Garana, Garana

Sold Out   

bilete epuizate

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Între 7-11 iulie, Gărâna Jazz Festival sărbătorește un sfert de secol de jazz la poalele Semenicului într-o ediție de 5 zile, care va găzdui maeștrii improvizațiilor jazz din diferite colțuri ale lumii. Avem bucuria să vă prezentăm noii artiști invitați pe scena din Poiana Lupului, programul festivalului și informații despre achiziționarea biletelor.

Pentru prima oară la Gărâna Jazz Festival, muzicianul tunisian Dhafer Youssef va face să răsune în Poiana Lupului, în prima zi de festival, “Sounds Of Mirrors” - oda sa închinată prieteniei și spiritelor înrudite care se reflectă reciproc în muzică.
Toți muzicienii invitați anul acesta la festival sunt în mare parte înrudiți muzical. Toți au în comun un fel aventuros de a aborda muzica jazz: inspirându-se din muzica electronică, așa cum o face Bugge Wesseltoft sau Sebastian Studnitzky, sau din muzica tradițională a țărilor natale, ca Avishai Cohen, Shri, Mohini Dey, Trygve Seim, Lars Danielsson ori Vasko Atanasovski sau ca aventuroșii muzicieni japonezi și argentinieni de la Gaia Quatro. Înrudiți sub semnul virtuozității și inovării sunt Horea Crișovan (VanDerCris) și Francesco Bearzatti sau inegalabilii Nils Petter Molvær și Eivind Aarset. Iar Vincent Peirani, Émile Parisien și David Helbock reușesc remarcabil să confirme că „funcția muzicianului jazz este să simtă” (Lennie Tristano).

Gărâna Jazz Festival 2021:

miercuri, 7 iulie:
• Vincent Peirani & Émile Parisien - Abrazo
• Dhafer Youssef - Sounds of Mirrors

joi, 8 iulie:
• Gaia Quatro
• Trygve Seim - Helsinki Songs
• Avishai Cohen w/ Mark Guiliana & Elchin Shirinov
• Vasko Atanasovski Quartet

vineri, 9 iulie:
• Francesco Bearzatti Tinissima Quartet - Zorro
• Shri & Bugge Quartet
• Nils Petter Molvær Band

sâmbătă, 10 iulie:
• Helbock / Jansen / Studnitzky
• Mohini Dey w. Gino Banks, Rhythm Shaw, Mark Hartsuch

duminică, 11 iulie:
• Lars Danielsson Liberetto - Cloudland
• Van Der Cris


Actualizările din programul festivalului și informațiile despre muzicieni, bilete, posibilitățile de transport în zonă și cazare la Gărâna sunt disponibile pe www.garana-jazz.ro.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.