Bilete la Gărâna Jazz Festival - editia XXV

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 iul 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pe 7 iulie Gărâna Jazz Festival își va deschide porțile pentru Ediția a XXV-a. Programul final al ediției aniversare reflectă tradiția festivalului de a aduce în fața publicului cele mai noi proiecte muzicale din jazzul contemporan. Fiecare zi din cele 5 zile de festival va găzdui 4 concerte, toate desfășurându-se pe scena din Poiana Lupului.

Ne bucurăm să îi avem alături de noi la Ediția a XXV-a pe câțiva dintre liderii de seamă ai jazzului românesc, foarte îndrăgiți de public, cu un palmares internațional și creații remarcabile: Mircea Tiberian Trio, Sorin Zlat Quartet, Luiza Zan & Barabás Lőrinc, Petre Ionuțescu & Daniel Dorobanțu.
Scena din Poiana Lupului va găzdui, de asemenea, alte patru recitaluri ale unor muzicieni prestigioși din jazzul european: Antonio Faraò Electric Trio (joi, 8 iulie), Eivind Aarset Band (vineri, 9 iulie), Miłosz Bazarnik Trio (vineri, 9 iulie) și Omer Klein (sâmbătă, 10 iulie).

Din cauza restricțiilor de călătorie din această perioadă și implicațiilor pe care le au asupra planificării transportului artiștilor, am fost nevoiți să schimbăm configurația primelor două zile de festival după cum urmează:

- Avishai Cohen Trio va cânta în prima zi de festival, miercuri, 7 iulie.
- Dhafer Youssef - Sounds of Mirrors și Vasko Atanasovski Quartet vor cânta joi, 8 iulie.

Iată programul final pentru Gărâna Jazz Festival 2021:

miercuri, 7 iulie:
• Mircea Tiberian Trio
• Paul Lay Trio
• Trygve Seim Helsinki Songs
• Avishai Cohen Trio

joi, 8 iulie:
• Gaia Cuatro
• Vasko Atanasovski Quartet
• Dhafer Youssef - Sounds of Mirrors
• Antonio Faraò Electric Trio

vineri, 9 iulie:
• Miłosz Bazarnik Trio
• Francesco Bearzatti Tinissima Quartet
• Eivind Aarset Band
• Nils Petter Molvær Band

sâmbătă, 10 iulie:
• Sorin Zlat Quartet
• Helbock / Jansen / Studnitzky
• Omer Klein - Solo
• Petre Ionuțescu & Daniel Dorobanțu

duminică, 11 iulie:
• Luiza Zan & Barabás Lőrinc
• VanDerCris
• Lars Danielsson Liberetto - Cloudland
• Bill Laurance Trio

Programul actualizat și mai multe informații despre muzicienii invitați le puteți găsi accesând www.garana-jazz.ro, secțiunea Program 2021. De asemenea, în secțiunile Cum Ajungi, Cazare, Festival Kit și Zona aveți la dispoziție toate informațiile despre transportul până la Gărâna, modalitățile de cazare sau camping și despre ce trebuie să pregătiți în rucsac pentru a vă bucura, în condiții cât mai relaxate, de cele cinci zile de jazz.

Vă reamintim condițiile de acces, în conformitate cu HG nr 580/27.05.2021:
1. Este permisă participarea la festival doar pentru:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS- CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS- CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării festivalului).
2. Purtarea măștii în spațiul festivalului este obligatorie, la fel și păstrarea distanței de 2 m între participanți.
3. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la festival și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.
Lângă intrarea în incinta festivalului va exista un laborator mobil unde cei care doresc pot efectua, contra cost, un test rapid antigen (Sars-Cov-2).

Dorim să mulțumim partenerilor și sponsorilor care ne-au sprijinit în realizarea acestei ediții aniversare: Ministerul Culturii, Institutul Cultural Român, Primăria Reșița, Consiliul Județean Caraș Severin, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, Institutul Francez Timisoara, Institutul Polone, Centrul Cultural German Timișoara, Universitatea de Vest din Timișoara, Muzeul Național de Artă Timișoara, Catena - Farmacia Inimii, Castelul Bran, Rubin, Meyer, Doru & Trandafir, Bioclinica - laborator de analize medicale, Egeria, Green Edil Construct, CM Metal Trading, Comtim, Simbol, Gasthof Tirol, Lupo Touring, Farmec, Auto Europa Timișoara, Fundația Profilaxis, Aur'a, Timișoreana și Coca Cola.

Mașina festivalului: Nissan
Ascultat de Radio Guerrilla


Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.