Bilete la GARANA FOLK

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 06 aug 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cu mare bucurie vă anunțăm că tradiția continuă și anul acesta, cu toate că circumstanțele au fost, așa cum știți, restrictive și incerte.
Luna august a adus în fiecare an în Poiana Lupului cele mai importante nume ale muzicii folk, de 14 ani fără întrerupere.
6 și 7 august 2021 vor fi două zile de sărbătoare ale muzicii alături de: MIRCEA VINTILA, MAGDA PUSCAS&RARES SUCIU, ZOIA ALECU, EMERIC IMRE SI JIMY EL LACO, ZOLTAN OCTAVIAN BUTUC, CRISTIAN BUICA, CRISTI DUMITRASCU, IOAN ONISOR SI ALEXANDRA SIDOR.
Condițiile impuse de legile apărute în contextul pandemiei Covid19 și recomandările sanitare ne obligă la respectarea unor regului organizatorice și pe această cale vă informăm ca accesul publicului va fi efectuat in conditii speciale, în conformitate cu HG nr 580/27.05.2021.
Pe aceasta cale, pentru optimizarea procesului de acces in incinta, va rugam sa descarcati si listati CERTIFICATUL DIGITAL EUROPEAN COVID si sa il prezentati pentru verificare.
1. Este permisă participarea la festival doar pentru:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au
trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu
virusul SARS- CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al
unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară
confirmării infectării cu SARS- CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test
RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să
dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior
desfășurării festivalului).
2. Purtarea măștii în spațiul festivalului este obligatorie, la fel și păstrarea distanței
de 2 mp între participanți.

Au fost puse in vanzare doar abonamente pentru ambele seri. Abonamentul achiziționat este valabil pentru o singură persoană. Publicul va fi orientat de către organizatori și voluntari spre o poziționare corectă în Poiana Lupuilui, care să asigure distanțarea socială impusă. Purtarea maștii de protecție este de asemenea necesară pentru accesul in Poiană. La intrarea in incinta vi se va solicita sa prezentati pentru verificare atat abonamentul achizitionat, cat si CERTIFICATUL DIGITAL EUROPEAN COVID.

Vă așteptăm cu drag in Poiana Lupului

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.


Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.