Bilete la Gala de Balet

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 mar 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Grația și eleganța mișcării, farmecul și armonia dansului se găsesc doar pe scena Salii Mari a Operei Comice, în spectacolul „Gala de Balet”. Ființe plutitoare din povești se întâlnesc cu micii spectatori și împreună dau viață unei sărbători în care basmele se împletesc în pași de dans.

Un spectacol de Gală merită o ținută de Gală. Această seară magică va fi cu atât mai strălucitoare dacă te alături nouă într-o ținută elegantă. Mănuși, diademe, rochițe, costume și papioane, poartă ținuta preferată și simte-te bine, noi ne asigurăm că seara ta va fi memorabilă.

Durata spectacolului: 60 minute

Informatii utile :

”1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
4. Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile în sala de spectacol.
5. Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.”

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier, game room, ateliere).

Cu o zi înaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Operei Comice.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.