Bilete la Gala "Craciun pentru toti"

Data si locatia

27 dec

ora 19:00

Gala „Craciun pentru toti”

Bucuresti, Ateneul Roman

Bilete   

de la 90,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Avem plăcerea să vă anunțăm pe această cale organizarea pe data de 27 decembrie 2022, la Ateneul Român, a concertului extraordinar „Crăciun pentru toți”, un eveniment cu tradiție, acum la a XXV-a ediție, remarcabil în fiecare an. Evenimentul este un proiect al Fundaţiei Solidaritatea Culturală pentru România ARSXXI.

În această ediţie pe scena Ateneului Român vor evolua grupul instrumental Traffic Strings împreună cu invitații lor - Adriana Ghiorghișor – soprană, Camelia Cuzub – mezzosoprană, Silviu Mihăilă – bariton, Alexandru Matei – bas, Corina Petrescu & Valentino Luca - dansatori – soliști de operă care vor delecta publicul prin calitățile lor vocale și dansatori profesioniști care vor oferi numere de balet pe muzică de vals și tango argentinian.

Gala „Crăciun pentru toți propune, în acest show, o punte ce leagă tărâmuri sonore într-o rostire artistică inedită. De ce inedit? Pentru că programul serii este, în fond, nu doar o banală reunire, pe afișul de concert, a unora din cele mai prețuite opusuri aparținând unor „monștri sacri“ ai componisticii universale, ci chiar rezultatul unor căutări artistice pe cât de sincretice, pe atât de originale.

Toate capodoperele muzicale apartinand compozitorilor Antonio Vivaldi, W.A. Mozart, Joseph Haydn, Gioachino Rossini, Johan Strauss tatăl /Johan Strauss fiul, Erik Satie, Carlos Gardel, Ennio Morricone, Georges Bizet, Lalo Shifrin, Dave Brubeck, Paul Desmond care fac parte din programul serii aduc atât o notă a unui concert de înalt nivel artistic în concordanță cu sala Ateneului Român cât și un colorit plin de voioșie și voie bună, specific sărbătorilor de iarnă.

Toate fondurile colectate prin acest eveniment vor fi direcționate către achiziția de instrumente muzicale de calitate, accesorii și partituri sau acordarea de burse pentru copiii talentați și fără posibilități materiale din liceele de muzică din România, ca parte a programului fundației „Cultura vector al evoluţiei societății moderne”.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.