Bilete la Gala "Craciun pentru toti"

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 dec 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Gala Crăciun pentru Toți aflat la a XXVI-a ediție, este un eveniment remarcabil al peisajului muzical Bucureștean. Anul acesta va avea loc duminică, 10 decembrie 2023, începând cu ora 19:00, la Ateneul Român din Bucureşti. Este un “family concert” care se adresează unei palete foarte largi de audiență.

Cu un program muzical foarte dinamic, evenimentul este dedicat consumatorilor de muzică bună indiferent de genul muzical preferat. O seară în care timp de două ore veți uita de tot și de toate.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România ARSXXI în colaborare cu Filarmonica „George Enescu” și Traffic Strings.

Din fondurile strânse în urma vânzării biletelor, Fundația Solidaritatea Culturală pentru România ARSXXI cumpără anual instrumente, accesorii și partituri pe care le donează în mod direct copiilor talentați din liceele de muzică din țară, cât și instituțiilor de învățământ a căror obiect de activitate este pregătirea tinerilor pentru această profesiune nobilă, muzica.

Programul concertului

Alternând diferite genuri muzicale, TRAFFIC STRINGS și invitații săi vor oferi spectatorilor oportunitatea de a experimenta diferite stări emotionale, aducând spre audiție piese ce apartin unor genuri muzicale diverse, creionănd un spectacol dedicat perioadei sărbătorilor de iarna din luna decembrie.

În această ediţie pe scena Ateneului Român va evolua grupul instrumental Traffic Strings împreună cu invitații lor, Ștefan Cazacu– violoncelist, laureat al consursului George Enescu si renumitul violonist Alexandru Tomescu, doi soliști instrumentiști care vor delecta publicul prin virtuozitatea lor, Corina Petrescu & Valentino Luca - dansatori profesioniști care vor oferi numere de balet pe muzică de tango argentinian.

Parcursul muzical va cuprinde in derularea sa lucrari incepând cu dinamicul tango Argentinian, atingând apoi virtuozitatea debordantă a muzicii clasice auditorului îi vor fi prezentate câteva capodopere car au patina unui timp care le-a consacrat valoarea. Vor urma piese jazz ce apartin unor compozitori renumiti ai genului care vor fi interpretate intr-o formula instrumentală unică după care, programul serii, prin compozițiile lui Ennio Morricone propune muzica de film. De asemnea nu vor lipsi creațiile romanesti ale lui Ciprian Porumbescu și Dimitrie Cantemir evenimentul marcând prin acestea „Anul cultural Dimitrie Cantemir și Ciprian Porumbescu” dedicat de acestor mari personalități românești 

“Toate capodoperele muzicale care fac parte din programul serii aduc un colorit plin de exuberanță, specific sărbătorilor de iarnă. Acest spectacol extraordinar reuneşte artiştii care au decis să pună la dispoziţie timpul şi talentul lor, pentru a ne ajuta să strângem fonduri şi să oferim o mică bucurie de Sfintele Sărbători copiilor victime ale inegalității de șanse. Cu alte cuvinte, și de data aceasta beneficiul obținut din vânzarea de bilete este rezervat în totalitate copiilor talentați și defavorizaţi.”

Anca Nicolescu

Vicepreședinte Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România ARSXXI

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.