Frozen

Data si locatia

04 feb

ora 17:30

Regatul inghetat - 27 Nov 2016 REPROGRAMAT

Constanta, Casa de Cultura a Sindicatelor

Bilete   

de la 60,00 lei

Organizatorii spectacolului FROZEN - Regatul inghetat anunta ca, din cauza faptului ca problemele tehnice n-au putut fi rezolvate in timp util, spectacolul Frozen - Regatul inghetat din data de 18 decembrie 2016 se reprogrameaza la sala Casa de Cultura a Sindicatelor pe data de 04 februarie 2017.

Biletele deja achizitionate raman valabile.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la acestea si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria sau sediul www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 16 Decembrie 2016 - 15 ianuarie 2017!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 15 ianuarie 2017 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

După succesul extraordinar înregistrat în PREMIERĂ EUROPEANĂ la București (8 octombrie şi 6 decembrie 2016, Sala Palatului), organizatorii - Theater du Soleil și echipa muzicalului FROZEN Regatul înghețat pornesc într-un turneu național care cuprinde pentru început câteva dintre marile orașe ale țării (Timișoara – Sala Olimpia, 10 decembrie 2016, Constanța – Sala Sporturilor, 18 decembrie 2016, Craiova -14 ianuarie 2017 şi Iaşi - Sala Sporturilor, 21 ianuarie 2017). Toate spectacolele încep la ora 17.30, cu precizarea că evenimentul din Constanţa din data de 27 noiembrie este reprogramat de către organizatori pentru data de 18 decembrie 2016.

,,FROZEN Regatul înghețat” este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm care îi poartă pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje ale momentului.
Regia este semnată de Camelia Popa, muzica a fost compusă de Nicolae Caragia (Rep. Moldova), iar scenariul aparține scriitoarei Zully Mustafa. Oana Cocârța este coregraful acestui spectacol, ansamblul de balet fiind alcătuit din peste 30 de dansatori și balerini profesioniști. Scenograful spectacolului este Ovidiu Pascal.Toți sunt excelenți profesioniști, au cărți de vizită impresionante în domeniu și realizări remarcabile.

Din distribuție fac parte peste 30 de actori şi dansator, printre care tinerii și talentații Ioana Maria Repciuc (Regina Elsa), Veronica Prodan (Prinţesa Anna), Răzvan Bănică (Hans) și Ovidiu Usvat (Kristoff), Adrian Viorel Ionescu (Olaf), Traian Gabriel Ciocan (Zven), Valentino Tiron (Regele Trol) – este și regizorul tehnic al acestui spectacol, Ștefan Viorel Păunescu (Regele Tata), Mioara Ifrim (Regina Mama), Mihai Vlad Filip Popa (Nepotul Trol), Victoria Radu (Răspândac), Silva Helena Schmidt (Femeia cu vreascurile), Diana Niţu (Oama de zapadă).

Distribuie aceasta pagina

Spune-ti parerea