Bilete la Frozen - Regatul de gheata

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 18 feb 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Bun venit din nou în LumiLand - Teatru pentru Copii!
Când: 18 februarie 2024
Orele: 11:00
Durată spectacol: 35 de minute/ 1 oră Petrecerea Prietenilor LumiLunzi
"Frozen: Regatul de Gheață" - O Aventură Plină de Magie și Prietenie!

Alăturați-vă nouă în această fascinantă călătorie în Regatul de Gheață! Într-o zi de iarnă fermecată, prințesa Anna și regina Elsa vă invită să explorați împreună cu ele tărâmul lor de basm.
Povestea începe odată cu descoperirea puterilor magice ale Elsei, care transformă totul în gheață. Anna, alături de prietenii ei simpatici, Olaf și Sven, se îndreaptă spre muntele înghețat pentru a desface blestemul și a readuce căldura în Regatul de Gheață.
În această aventură plină de magie și prietenie, copiii vor intra în lumea fermecată a personajelor iubite din "Frozen". Cu muzică captivantă și momente pline de emoție, spectacolul va captiva inimile celor mici și celor mari.
Dar şi mai important este cǎ cei mici pot deveni personaje în aceastǎ poveste magicǎ de iarnǎ deoarece spectacolul este unul interactiv.
După finalul spectacolului, continuăm să sărbătorim cu o petrecere, unde copiii se vor bucura de activități distractive, dansuri, cântecele.
Asigurați-vă locul în această călătorie magică în LumiLand - Teatru pentru Copii!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.