Bilete la Fricosila atinge Steaua Curajului

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 apr 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Fricosila atinge Steaua Curajului
Cand? 21 aprilie, orele 11:00
Unde? LumiLand - Teatru pentru Copii
Durata: 35 minute spectacolul/ 1h petrecerea
Varsta recomandata: +3 ani

În spectacolul de teatru Fricosila atinge Steaua Curajului suntem introduși într-un univers plin de magie și aventură.
Personajele sunt: un pirat curios numit Rica Bucurica, o zambitoare pe nume Zambarica, un personaj plin de energie numit Stropulet si un creativ numit Cosmo.
Piratul Rică Bucurică îi întreabă pe ceilalți dacă le plac poveștile și dacă se bucură să se joace de-a personajele. Toată lumea pare foarte entuziasmată de ideea de a se juca de-a personajele. Ei ne arată cum să ne jucăm de-a personajele și să ne pregătim pentru astfel de aventuri.
În continuare, piesa prezintă povestea unui bălăurel pe care îl numesc Fricosila, care locuiește într-o peșteră cu mama sa balaur.
Fricosila este extrem de timid și fricos, ceea ce îl împiedică să iasă în lume și să se joace cu alți copii sau creaturi.
Mama balaur decide să îi găsească un prieten lui Fricosila și pleacă în Regatul Verde, unde întâlnește prințesa Verdalia.
Verdalia are un unicorn și, atunci când ajunge în peșteră cu el, Fricosila este speriat și nu dorește să se joace cu ea. Cu toate acestea, Verdalia este determinată să facă prieteni și să îl ajute pe Fricosila să își învingă frica.
Prințesa Verdalia și Fricosila pornesc într-o călătorie către Vârful Magic pentru a atinge Steaua Dorințelor. Pe drum, ei întâlnesc diferite creaturi, inclusiv un iepuraș, și învață să devină mai curajoși.
Piesa se încheie cu Fricosila devenind mai curajos și învingându-și frica. El și mama sa balaur îl însoțesc pe Verdalia înapoi la palat, unde dau o petrecere veselă.
Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.
Preț:
60 lei pt copil (spectacol +petrecere)
35 lei parinte
Detalii si bilete la email contact.lumiland@gmail.com sau la telefon 0748 831 687.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.