Bilete la Formatia Albatros la Beraria H

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Sâmbătă - 8 februarie - pe scena Berăriei H urcă pentru prima dată formația ALBATROS, una din primele trupe din România care au dus muzica de petrecere la apogeu în decursul anilor '90. Vino să petrecem împreună o seară plină de #ChefDeViață cu piese de colecție precum "S-a mărit armata", "București, București", "De ce te-ai supărat pe mine" și multe alte hit-uri nelipsite de la chefurile din anii glorie ai muzicii românești.

Despre formația Albastros:
Înființată în 1990, formația Albastros a avut o ascensiune spectaculoasă datorită genului muzical nou pe care îl abordau. Au ajuns rapid cea mai cunoscută formație a momentului, umplând săli de spectacole și stadioane. Cu un repetoriu vast și variat, ei reușesc să facă o atmosferă de neuitat la fiecare spectacol.

** IMPORTANT ** Accesul în sală se face după ora 22:00 // Show - 23:45

Bilete:
55 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
30 LEI - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.