Festivalul de Magie Harry Houdini Wizard Story Magic Show

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

Teatrul de Magie organizează în noiembrie a patra ediție a Festivalului de Magie ”Harry Houdini”, un eveniment care va oferi publicului o incursiune în fascinanta lume a magiei, destinat întregii familii.

Festivalul va avea loc la Casa Magicianului (Vasile Lascăr 132), un loc unic în Europa de Est, spațiu dedicat iluzionismului, teatrului, cu scop educativ, care găzduiește spectacole de magie, workshop-uri tematice, petreceri private și nu numai.

Edițiile precedente ale festivalului s-au dovedit a fi un real succes, motiv pentru care evenimentul a devenit deja o tradiție pentru pasionații de magie din România. Anul acesta, festivalul va avea loc pe 19 și 20 noiembrie și va cuprinde spectacole ce îmbină arta magiei cu teatrul, precum AbraMagic, StandUp Magic Show, Kids Magic Show & Workshop si spectacolul-demonstratie al cursantilor Academiei de Magie. Mai mult decât atât, cei prezenți la festival vor putea vedea în premieră națională show-ul Wizard Story Magic, un spectacol inedit pentru copii.

Spectacol-premiera care propune un concept de spectacol nou in care magicianul devine spectator si copilul-spectator devine magician. Show-ul este plin de momente interactive de magie imbracate iintr-o prezentare artistica si unica cu magicienii Emil Dragan si Stefania Banica, fondator Andrei Teasca

Pret/bilet: 30 lei

Distribuie aceasta pagina