Festivalul de Magie Harry Houdini, Stand-up Magic Show

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

Teatrul de Magie organizează în noiembrie a patra ediție a Festivalului de Magie ”Harry Houdini”, un eveniment care va oferi publicului o incursiune în fascinanta lume a magiei, destinat întregii familii.

Festivalul va avea loc la Casa Magicianului (Vasile Lascăr 132), un loc unic în Europa de Est, spațiu dedicat iluzionismului, teatrului, cu scop educativ, care găzduiește spectacole de magie, workshop-uri tematice, petreceri private și nu numai.

Edițiile precedente ale festivalului s-au dovedit a fi un real succes, motiv pentru care evenimentul a devenit deja o tradiție pentru pasionații de magie din România. Anul acesta, festivalul va avea loc pe 19 și 20 noiembrie și va cuprinde spectacole ce îmbină arta magiei cu teatrul, precum AbraMagic, StandUp Magic Show, Kids Magic Show & Workshop si spectacolul-demonstratie al cursantilor Academiei de Magie. Mai mult decât atât, cei prezenți la festival vor putea vedea în premieră națională show-ul Wizard Story Magic, un spectacol inedit pentru copii.

In ultima perioada mentalismul, o categorie a iluzionismului, a luat amploare, vorbindu-se din ce in ce mai mult despre ideea ca unele abilitati ale magicianului pot fi adevarate.
Iluzionism psihologic, mentalism. Istoria foloseste mai multe denumiri, dar care reprezinta acelasi lucru. Mentalismul a fascinat intotdeauna imaginatia oamenilor nu doar fiindca magicianul detine controlul mintii lor, ci si pentru ca reuseste sa ii surprinda de fiecare data cu predictii imposibile. Spectatorii intra intr-un cadru in care telepatia, citirea gandurilor, prezicerea viitorului si aflarea adevarului devin accesibile si aproape la indemana oricui. Intrebarea – sunt alegerile noastre intr-adevar libere – incearca sa-si gaseasca raspunsul cu ajutorul spectatorilor.'

Pret Bilet: 30 ron

Distribuie aceasta pagina