Festivalul de Magie Harry Houdini Academia de Magie

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

Academia de Magie - Oferta 1 bilet + 1 gratis
Teatrul de Magie organizează în noiembrie a patra ediție a Festivalului de Magie ”Harry Houdini”, un eveniment care va oferi publicului o incursiune în fascinanta lume a magiei, destinat întregii familii.

Festivalul va avea loc la Casa Magicianului (Vasile Lascăr 132), un loc unic în Europa de Est, spațiu dedicat iluzionismului, teatrului, cu scop educativ, care găzduiește spectacole de magie, workshop-uri tematice, petreceri private și nu numai.

Edițiile precedente ale festivalului s-au dovedit a fi un real succes, motiv pentru care evenimentul a devenit deja o tradiție pentru pasionații de magie din România. Anul acesta, festivalul va avea loc pe 19 și 20 noiembrie și va cuprinde spectacole ce îmbină arta magiei cu teatrul, precum AbraMagic, StandUp Magic Show, Kids Magic Show & Workshop si spectacolul-demonstratie al cursantilor Academiei de Magie. Mai mult decât atât, cei prezenți la festival vor putea vedea în premieră națională show-ul Wizard Story Magic, un spectacol inedit pentru copii.

Teatrul de magie prezinta spectacolul-demonstratie Magic Academy Show al cursantilor scolii de iluzionism si magie, iar parintii si spectatorii vor vedea live cum tinerii cursanti, intr-o perioada scurta pot deveni artisti magicieni. Spectacol realizat impreuna cu profesorii Academiei de Magie, clasa profesor-fondator Andrei Teasca si profesor Emil Dragan.

Pret Bilet: 30 ron

Distribuie aceasta pagina