Festivalul de Magie Harry Houdini Abra Magic

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

Teatrul de Magie organizează în noiembrie a patra ediție a Festivalului de Magie ”Harry Houdini”, un eveniment care va oferi publicului o incursiune în fascinanta lume a magiei, destinat întregii familii.

Festivalul va avea loc la Casa Magicianului (Vasile Lascăr 132), un loc unic în Europa de Est, spațiu dedicat iluzionismului, teatrului, cu scop educativ, care găzduiește spectacole de magie, workshop-uri tematice, petreceri private și nu numai.

Edițiile precedente ale festivalului s-au dovedit a fi un real succes, motiv pentru care evenimentul a devenit deja o tradiție pentru pasionații de magie din România. Anul acesta, festivalul va avea loc pe 19 și 20 noiembrie și va cuprinde spectacole ce îmbină arta magiei cu teatrul, precum AbraMagic, StandUp Magic Show, Kids Magic Show & Workshop si spectacolul-demonstratie al cursantilor Academiei de Magie. Mai mult decât atât, cei prezenți la festival vor putea vedea în premieră națională show-ul Wizard Story Magic, un spectacol inedit pentru copii.

Abramagic - Spectacol de magie & workshop pentru prichindei cu Stefania Banica, prima femeie magician balerina din Romania.

În weekend, nimic nu este mai potrivit decât o ieşire cu familia la noul sediu al Teatrului de Magie. Noi ştim asta si de aceea v-am pregatit un program special: Abramagic - un atelier de magie, atat pentru copii cat si pentru parinti, unde cei mici vor putea vedea si invata trucuri de magie.

Toate acestea se vor petrece în spaţiul magic din strada Vasile Lascar 132, intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu. Trucurile de magie, jocurile şi animăluţele – toate vă aşteaptă să le descoperiţi. Un program bine pus la punct ce va oferi o zi deosebita, atât celor mici, cât şi părinţilor.

Veti avea parte de o ora magica petrecuta într-o companie veselă, relaxantă, dar plină de mistere şi de lucruri interesante ce aşteaptă să fie descoperite, toate fiind incluse in pretul biletului.

Cadouri incluse!

Pret bilet: 30 lei

Distribuie aceasta pagina