Bilete la Femeia Eterna Poveste

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 oct 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Femeia, eterna poveste

o poveste interbelică după un scenariu de Ema Stere

Anii interbelici ai Bucureștiului au fost, asemenea fratelui mai mare, Parisul, anii unei descătușări, o perioadă pansament după un război care a răvășit lumea. Între două conflicte mondiale, umanitatea a simțit nevoia sa își arate frumusețea, ba chiar sa o pună în vitrina posterității. Artiștii s-au întrecut în capodopere, femeile în eleganță, bărbații în rafinament, iar parfumul bucuriei de a trăi s-a răspândit în toată Europa. De atunci și până astăzi, România și Bucureștiul nu au mai fost niciodată sub o asemenea lumină. Așa s-au născut nostalgiile, așa au apărut legendele, de aceea pofta de a respira, fie și într-un spectacol, aerul Micului Paris nu se va sfârși niciodată.

O bucatareasă și un chelner bârfesc pe terasa restaurantului "Leul și cârnatul". Intrebarea care nu își găsește, deocamdată, un răspuns este cine a ucis-o pe Tita Cristescu, Miss România anului 1926. Suntem, așadar, în plină perioadă interbelică, prin urmare muzica de dragoste acompaniază o ancheta a la Agatha Christie într-un București plin de frumuseți, dar și de mistere. O poveste adevărată, o cutie cu bomboane cu aromă de migdale, un chelner mare amator de epigrame, un bucătar de la Paris și multă lume bună.

O seară de desfătări muzicale și dueluri spirituale se transformă încet în seara plină de suspans a dezlegării unei intrigi polițiste. Totul sfârșește în cele din urmă într-o farsă ce poate provoca în sufletul și mintea spectatorilor curiozitatea de a răsfoi, după spectacol, prin istoriile Bucureștiului, în căutarea imaginilor sale în nuanțe de sepia și a oamenilor săi cu poveștile lor pasionale.

DISTRIBUȚIA:

Domnișoara Dorothea - Crina Matei

Maestrul Dorel - Daniel Filipescu

Maria - Ana Maria Ivan

Pavel - Cristian Neacșu

Monsieur Jacques - Sorin Aurel Sandu

Nea Gicuțu - Viorel Păunescu

Instrumentiști:

Gabriel Stănescu - vioară

Ionuț Preda - acordeon

Raul Kusak / Alexandru Burcă - pian

Dansatori:

Andrei Dogaru

Alexandra Dogaru

Cosmin Vasile

Silvia Maurițiu

Cristina Marin Neagu

Denisa Ispir

Regia – Attila Vizauer

Scenografia – Anca Albani

Coregrafia – Ioana Macarie

Public recomandat 16 +

Durata spectacolului: aprox. 70 minute fără pauză

Sala este dotata cu aer condiționat. Avem și parcare foarte aproape.
Aveti posibilitatea de a parca in apropierea Salii Dalles, in parcarea subterana Inter.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, vă informăm că:
- participarea publicului este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu purtarea măştii de protecţie și doar în condițiile prezentării Certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19 sau prezentarea unui test negative RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore).
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
- în situația minorilor cu vârsta mai mică de 6 ani, nu este necesară prezentarea unui certificat.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Video

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.