Bilete la Femeia, eterna poveste - Orchestra Simfonica

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 mar 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

"Că urmare a deciziei Primăria Municipiului Bucureşti de suspendare a evenimentelor și concertele Orchestrei Simfonice București din luna MARTIE se vor reprograma la o dată ulterioară, atunci când restricția va înceta.
Ne-am fi dorit să vă revedem, probabil în aceeași măsură precum și dumneavoastră pe noi. Vă mulțumim pentru că ați achiziționat biletele, acestea nu expiră, fiind valabile pentru data în care concertele se vor reprograma!

În luna martie, Stagiunea Orchestrei Simfonice București SalutCULTURA, continuă cu “Femeia, eterna poveste”, un concert dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor!
Alături de dirijorul Andrei Tudor interpretează cunoscuți artiști ai scenelor din România, precum: Călin Geambașu, Mihai Băjinaru, Andrei Bănuță și formația Supermarket.
Vor putea fi ascultate unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste atât din muzica ușoară românească, dar și cea internațională. ”Salut d’Amour”, celebrul vals al lui Dmitri Schostakovich, tangoul lui Carlos Gardel, ”Por una cabeza”, sunt doar câteva dintre mărțișoare muzicale care vor încânta publicul prin interpretarea de excepție a invitaților Orchestrei Simfonice București: ”Tu ești primăvara mea”, ”Besame mucho”, ”Dragostea e tot ce rămâne”, ”Copacul”, ” La fel ca-n prima zi”, ”Historia de un amor”, ”Cât de frumoasă ești”, ”Dau viața mea pentru o iubire” și multe altele.
Concertul “Femeia, eterna poveste” va avea loc pe 10.03.2020 la Sala Cinema PRO din București între orele 19:00-21:00.
În pauza concertului, partenerul oficial al Orchestrei Simfonice București – Gramofon Wine vă invită să degustați celebrele vinuri din colecție.

Așa cum te-ai obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă, la care ești invitat să participi.

Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Parteneri: Universitatea Politehnică București, UCIMR, Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro

Parteneri media: Radio Europa FM, Librăriile Cărturești, Media Advertising
Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.
Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.