Bilete la FC Dinamo - FCSB

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 ian 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Un nou an, un nou început pentru tot ce înseamnă DINAMO!

Numărăm împreună zilele până la ora celui mai așteptat duel al fotbalului românesc, DINAMO vs FCSB (Liga 1, etapa a 23-a), programat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) în ultima duminică a acestei luni, 30 ianuarie, ora 20:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Biletele pentru DINAMO vs FCSB au fost puse în vânzare online prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru.

VIP: 60 lei
TRIBUNA 1: 45 lei
TRIBUNA 2: 35 lei
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN: 25 lei
PELUZA SUD: 25 lei

Conform ultimului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, emis de Federația Română de Fotbal (FRF), pe toate stadioanele din România au acces, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR efectuat cu maximum 72 de ore înaintea meciului sau un test antigen negativ nu mai vechi de 48 de ore.

Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.
Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu tichetul emis de Bilete.ro.
Alături de documentele medicale, este obligatorie prezentarea unui document de identitate.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor, la Peluza Sud a stadionului DINAMO, sectorul 35.
Datele copiilor însoțiți trebuie precizate în comandă pentru a fi eliberate bilete cu valoare 0 (zero).

Accesul fiecărui spectator, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil.

Mulțumim pentru susținere!
Împreună salvăm DINAMO!
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.