Bilete la FC Botosani - CFR 1907 Cluj - CASA Liga 1

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Suntem mai aproape decât îndrăzneam să sperăm în urmă cu un an. Peste câteva zile, vă vom putea privi în ochi şi vă vom putea răsplăti pentru toată această perioadă în care voi ne-aţi încurajat din faţa televizorului sau de la balcoanele din vecinătate.

A fost o perioadă în care nouă ne-a lipsit cel mai important jucător din echipă- nu cel care bate penalty, nu cel care atacă permanent, nu cel care apără poarta şi nici cel care conduce mingea. Tu, suporterul nostru, eşti cel mai important coechipier şi sperăm să-ţi răsplătim răbdarea, devotamentul şi susţinerea pe care ne-o demonstrezi de ani de zile.

Fotbalul nu are vârstă, de aceea ne vom bucura să-i revedem pe seniorii care au tocit scaunele de pe Municipal încă de când se juca la matineu, pe adulţii ale căror voci sunt inconfundabile atunci când ne ceartă sau ne încurajează, dar şi pe copiii şi adolescenţii care îşi însoţesc taţii la meciuri şi învaţă că sportul este un limbaj universal, iar fotbalul ne uneşte pe toţi.

Împreună am făcut lucruri extraordinare. Am parcurs două participări în Cupele Europene şi ne aducem aminte cu plăcere şi mândrie de primirea pe care le-am făcut-o polonezilor de la Legia Varşovia.

Am rămas singurii din Moldova cu echipă în Liga 1 şi ştim cu toţii că a fost nevoie de efort şi de determinare să ne câştigăm poziţia de portstindard al fotbalului în această parte a ţării. Sperăm că vom avea înţelepciunea de a face lucrurile în aşa fel încât experienţele europene să devină anuale.

Suntem veniţi din toate colţurile lumii, dar ceea ce ne uneşte este pasiunea pentru fotbal şi dorinţa de a ne demonstra şi a vă demonstra că putem face un fotbal bun, eficient şi chiar spectaculos.

Avem nevoie de voi aici, în tribune, şi vă aşteptăm în număr cât mai mare- dar cu respectarea obligaţiilor impuse de pandemie- să ne fiţi alături la meciuri, să ne oferiţi- atât de generos- din timpul vostru, din pasiunea voastră, din viziunea voastră.

Vă vom căuta cu privirea la locurile pe care le ocupaţi de obicei şi vă vom saluta cu căldură, ca şi cum ne-am reîntâlni un foarte bun prieten, cel mai mare fan dar şi cel mai aspru critic.

În incinta stadionului Municipal au acces:
⦁ Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
⦁ Persoanele care prezintă rezultatul negative al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificate al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
⦁ Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi si a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Toți spectatorii care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta arenei, actul de identidate (CI, pasaport) împreună cu unul dintre următoarele documente (inclusiv copii care au peste 7 ani):

⦁ Image dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
⦁ Image copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID și aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării,
⦁ Image rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore);
⦁Image rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.