Bilete la Farul Constanta - CS Mioveni - CASA Liga 1

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 26 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Bilete pentru partida cu CS Mioveni

Duminică, 26 septembrie, ora 15:30, Farul Constanța va juca împotriva celor de la Academica Clincei primul meci pe teren propriu din actualul sezon.

Prețul biletelor pentru acest meci este următorul: tribuna 1 – 60 de lei, tribuna 2 – 40 de lei, peluze – 20 de lei.

Biletele se pot achiziționa online de pe site-ul www.bilete.ro și în Reteaua de magazine (bilete.ro), dar și în ziua jocului, de la casieria stadionului, începând cu ora 16:30. Accesul spectatorilor la meci va fi permis începând cu ora 17:00.

La stadion vor exista două puncte de testare rapidă, iar prețul unui test este de 40 de lei. Abonații beneficiază de reducere și vor plăti doar 30 de lei.

Conform Protocolului de desfășurare al partidelor de fotbal aprobat de Federația Română de Fotbal, următoarele persoane sunt eligibile pentru a asista la un meci de fotbal:
1. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
2. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
3. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
4. Purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului este OBLIGATORIE!

Toți spectatorii care întrunesc una dintre aceste condiții trebuie să-și procure o brățară specială de acces pe stadion din unul din următoarele puncte:
1. Abonații clubului – de pe Bulevardul Mamaia 208 (Biroul de Marketing Farul Constanța) – vineri, 23 iulie, între orele 13:00 – 17:00.
2. La unul dintre centrele Iowemed din oraș după efectuarea unui test rapid sau PCR.
3. La stadion, în ziua jocului, începând cu ora 17:00.

Farul Suntem Toți!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.