Bilete la Explorează ca un om de știință, creează ca un artist

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 03 mar 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vârsta recomandată: 8-11 ani

Când:

seria 1: duminică, 3 martie, de la ora 13.30 (atelierul durează 1 oră)

seria 2: duminică, 3 martie, de la ora 15.30 (atelierul durează 1 oră)

Unde: Education Point, Piața Amzei 7-15, sector 1, București

Locuri limitate

Preț și înscriere: 120 lei, redus la 90 de lei pentru înscrieri până luni, 26 februarie (în limita locurilor disponibile)

Aveți un copil curios, pasionat de proiecte și interesat să afle cum funcționează lucrurile? Vreți să-l sprijiniți pentru a-și dezvolta și valoriza abilitățile și nu pierdeți nicio ocazie de a-i crește și cultiva curiozitatea?

Înscrieți-l la atelierul „Explorează ca un om de știință, creează ca un artist”, unde prin activități practice și distractive copiii vor învăța:

- să realizeze flori din hârtie de cromatografie: este o activitate STEAM, prin care copiii explorează conceptul de cromatografie;

- să facă bombe de baie: este o activitate interesantă prin care copiii vor învăța despre reacțiile chimice;

- să realizeze forme de plastic biodegradabil: vor produce plastic ecologic din ingrediente de uz plastic; din acesta vor realiza inimioare pictate pentru a le oferi mamei de 8 martie.

Știința evoluează mai repede ca niciodată iar șansa de a-i deprinde cât mai timpuriu mecanismele este o investiție în viitoarea carieră.

Mai mult, studiul științei formează un mod de gândire. O minte modelată de științe are un plus competitiv în meserii din domenii cu profil investigativ, chiar dacă acestea nu au legătură directă cu știința, precum finanțele și dreptul.

Pentru mai multe informații, sunați la nr. de telefon 0751188752 sau trimiteți un mail la adresa office@learngate.ro.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.