Bilete la Elixirul dragostei

Alege evenimentul

20 apr

ora 17:00

Elixirul dragostei

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii (Sala Mare - intrare principala)

Bilete   

de la 20,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
21 apr

ora 11:00

Elixirul dragostei

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii (Sala Mare - intrare principala)

Bilete   

de la 20,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Elixirul Dragostei, Opera, + 7 ani, Sala Mare

SPECTACOL NOMINALIZAT LA PREMIILE UNITER PENTRU CEL MAI BUN SPECTACOL PENTRU COPII

 

Durata: 75 de minute

Descriere: Există oare o licoare miraculoasă care să facă persoana iubită să se îndrăgostească pe loc de tine? Aflăm la Opera Comică pentru Copii, unde înșelătorul Dulcamara încearcă să-l ajute pe tânărul Nemorino s-o vrăjească pe frumoasa și bogata Adina. Nu este însă ușor: în oraș apare seducătorul sergent Belcore, care vrea și el mâna și averea Adinei. Cine va câștiga dragostea ei se va putea vedea și mai ales asculta la Opera Comică pentru Copii, în cea mai cunoscută lucrare de operă compusă de Gaetano Donizetti.

„Elixirul dragostei”
Operă comică în două acte de Gaetano Donizetti
Libretul de Felice Romani după un libret de Eugène Scribe pentru opera „Le philtre” de Daniel – François Auber

Regia: Cristian Mihăilescu
Conducerea muzicală: Gheorghe Iliuță, Alexandru Ilie
Costume: Iolanda Mutu
Decoruri: Adrian Damian
Coregrafie: Sabina Chirilă
Pregătire muzicală: Abel Corban, Marius Groza
Pregătire muzicală cor: Andrei Stănculescu
Asistent de regie: Raluca Oprea
Asistent scenografie: Miruna Croitoru
Lighting designer: Alin Popa
Consultant științific paleontologie: Mihnea Damian (3 ani)
Producător delegat: Emil Pantelimon
Producători: Irina Furdui, Alina Petrovschi

Data premierei la Opera Comică pentru Copii: 25 februarie 2023


Informatii utile :

”1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
4. Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile în sala de spectacol.
5. Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.”

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier, game room, ateliere).

Cu o zi înaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Operei Comice.

Pret: 60/50/40/40/30 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si <a href="https://www.bilete.ro/info/despre-noi/termeni-si-conditii/">Temenii si Conditiile</a> site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: <a href="https://www.bilete.ro/info/retea/casieria-biletero/">Lista casieriilor Bilete.ro</a>
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: <a href="https://www.bilete.ro/info/retea/inmedio/">Lista magazinelor Inmedio&Relay</a>
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: <a href="https://www.bilete.ro/info/retea/germanos/">Lista magazinelor Germanos-Telekom</a>
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: <a href="https://www.bilete.ro/info/retea/posta-romana/">Lista Oficiilor Postale </a>
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Video

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.