Bilete la Electronic Beats

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Telekom Electronic Beats anunță că următorul său festival va avea loc în București, în perioada 13 – 16 iunie. Evenimentul va fi organizat la clubul Expirat și va reuni peste 20 de artiști din zone muzicale variate, de la avant-pop la techno.

Lineup-ul, detaliat mai jos, include prestații ale HVOB live, IDER și ale artiștilor locali Karpov not Kasparov. Cei interesați de DJ-ing se vor bucura de un DJ set al senzației house DJ Seinfeld, showcase-uri ale casei de discuri Lehult, din Hamburg, precum și ale colectivului „techno-feminist” Discwoman. Festivalul este organizat în parteneriat cu „Platforma Wolff”, un concept de party local.

Pe lângă experiențele muzicale, evenimentul va integra și un Lifestyle Market, unde artiști din domeniile fashion, design, artă și nu numai, își vor vinde creațiile. Totodată, la Lifestyle Market va fi și un pop-up store al casei de discuri germane Kompact.

Telekom Romania se implică în susținerea cauzelor sociale. Astfel, un procent de 50% din prețul de vânzare al fiecărui bilet va merge către Teach for Romania, un ONG care pregătește profesori pentru a deveni modele inspiraționale pentru elevii din mediile defavorizate. În plus, cei care doresc să sprijine cauza Teach for Romania o pot face inclusiv printr-o donație de 2 EURO, prin trimiterea textului "TFR" la numărul de SMS 8844.

Festivalul Telekom Electronic Beats București

13.06.2019
Expirat - terasă
TCFC

Expirat – sală * accesul se face în baza biletului (bilete.ro/electronic-beats)
HVOB live
IDER
Karpov not Kasparov

14.06. 2019
Expirat – terasă
Carol & Luca

Expirat – balcon (capacitate limitată)
Donna Leake
DJ Assam b2b Liem (Livestream)
Epikur (Livestream)
Bogman
Romansoff

Expirat - sală *accesul se face în baza biletului (www.bilete.ro/electronic-beats)
"DJ Seinfeld & Lehult Showcase"
DJ Seinfeld
DJ Assam b2b Liem
Epikur

15.06.
Expirat Halele Carol
12:00 -19:00 Lifestyle Market cu vendori

Expirat – terasă
Călin & iO

Expirat – balcon (capacitate limitată)
Telekom Electronic Beats prezintă "Platforma Wolff"
Raphael Top Secret
Nipple’s Delight

Expirat – sală *accesul se face în baza biletului (www.bilete.ro/electronic-beats)
"Discwoman Showcase"
Volvox
Umfang
VTSS
Akua

Pentru anumite evenimente, accesul este permis doar în baza unor bilete specifice. Accesul la evenimentele care vor avea loc pe terasă se face pe principiul primul venit, primul servit.

Telekom Electronic Beats este programul internațional de marketing muzical premiat al Deutsche Telekom. Înființată în anul 2000, inițiativa ce se organizează la nivel european abordează o gamă largă de subiecte care includ muzica, stilul de viață, designul, arta și moda, precum și tehnologii inovatoare. Accentul se pune pe activități digitale și evenimente live, pe toate piețele în care Telekom este prezentă. Cu artiști și trupe de renume mondial, cum ar fi Gorillaz, Grace Jones, Roisin Murphy, London Grammer și New Order, precum și talente pe val ca Perel, Fjaak și multe altele, Telekom Electronic Beats este un program divers cu fani în toată lumea. Activitățile sale includ un outlet digital internațional (www.electronicbeats.net), precum și o multitudine de ediții locale în țări specifice. Outlet-ul pentru limba română (www.electronicbeats.ro) a fost lansat în aprilie 2018. Ambele oferă jurnalism de calitate și storytelling inovativ.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Pachet 1 – (Joi + Vineri) – 60 lei
Pachet 2 – (Joi + Sămbătă) – 60 lei
Bilet pe zi în avans – 40 lei
Bilet la intrare – 50 lei

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.