Bilete la Electric Castle

Data si locatia

15-19 iul
Electric Castle - 15

Bontida, Castelul Banffy

Bilete   

de la 549,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Electric Castle 15 - 19 iulie 2020

Electric Castle este un festival de muzica si new media, care are loc timp de 5 zile pe domeniul Castelului Banffy din Transilvania. A 8-a editie va avea loc intre 15 si 19 iulie.

Cu un lineup eclectic care rupe barierele dintre mainstream si underground, una dintre cele mai importante expozitii de New Media din Europa, un castel construit in secolul XV si un concept arhitectural spectaculos creeaza un context unic si o lume in care poti evada pentru 5 zile. Electric Castle este un model in industrie datorita nivelului productiei si arhitecturii de la fata locului.

In 2019, peste 231.000 de persoane au trecut portile festivaului.

Electric Castle este unul dintre singurele festivaluri din Europa unde muzica si petrecerile nu se opresc pe toata durata evenimentului.
2019 - a saptea editie a insemnat

231,000 oameni
15,000 camperi
300 + artisti

Premii

Best Food & Drinks Award, 2018
EUROPEAN FESTILEAKS AWARDS

Best Camping Award, 2017
EUROPEAN FESTILEAKS AWARDS

Nominalizat pentru 8 ani la rand la European Festival Awards la categoria Best Medium Sized Festivals
Muzica
1000+ artisti din toate colturile lumii au urcat pe scenele Electric Castle in timpul celor 7 editii. Acestea sunt doar cateva nume: Florence and The Machine, Thirty Seconds To Mars The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Skrillex, Deadmau5, Jessie J, Franz Ferdinand, Die Antwoord, Sigur Ros, Bastille si multi altii.
Fiecare scena de la EC are personalitatea reprezentata prin line-up-ul propriu. De la trupele de alternative de la Hangar, la muzica electronica experimentala de la Booha Mansion, sau de la chill-out music-ul din Hideout la tech-house-ul de la Dance Garden, in fiecare an poti descoperi cel putin un artist nou pentru tine.

Banffy Castle

Castelul Banffy, construit in secolul XV este gazda Electric Castle din 2013. In fiecare an, o parte din veniturile festivalului sunt directionate catre castel cu scopul restaurarii acestuia. Si prin eforturile Electric Castle, castelul si-a deschis portile pentru public in 2017, iar din 2019, in interiorul sau, dar si in cladirile adiacente, EC organizeaza una dintre cele mai mari expozitii de New Media din Europa: New Media Castle.

New Media Castle

2019 a fost anul in care castelul a fost transformat intr-o instalatie de arta moderna de catre artisti internationali. Ineditul expozitiei a constat in faptul ca fiecare lucrare era adaptata spatiului in care afla, avand scopul de a potenta valoarea istorica a Castelului Banffy prin crearea unui contrast dintre vechi si nou. Acestia sunt cativa dintre ei:
Camping
EC are cel mai mare camping din Romania. Timp de 5 zile, peste 15.000 de oameni aleg sa locuiasca in festival. Campingul este un festival in festival, pe langa structurile aflate acolo, participantii avand acces la cafenele, supermarket si scene cu muzica live.

Entertainment 24 din 24, performance-uri artistice, instalatii imersive, stand-up comedy, expozitii fashion, zeci de tipuri de mancare din toate colturile lumii si o multime de activitati pentru timpul zilei.

Regulamentul festivalului poate fi verificat AICI

Pret bilete :
General Access Pass : 499 ron + taxe
General Access Pass Regular Camping : 639 ron + taxe
Premium Acces Pass : 999 ron + taxe
Premium Acces Pass Camping : 1139 ron + taxe

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.