Eforie AquaPark

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 iun 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Incepand cu 17 iunie strigam PARTIEEE pe tobogane!
Eforie Aqua Park deschide sezonul de distractie 2017!

De mai bine de trei ani suntem gazda petrecerilor acvatice. Eforie Aqua Park va invita sa petreceti o zi intreaga in compania soarelui, toboganelor, animatorilor si invitatilor speciali. Sau... cine stie. Poate veti alege sa fiti alaturi de noi in fiecare zi a vacantei dumneavoastra. De la 9 dimineata si pana la asfintit avem pregatite fel si fel de activitati dedicate copiilor si, de ce nu, adultilor. Si pentru ca nicio zi nu seamana cu alta, niciun bar din cadrul Eforie Aqua Park nu seamana cu celalalt. Te plimbam prin Mexic, Rusia, Vestul Salbatic, Egipt sau Cuba.

Alte motive pentru care sa fiti alaturi de noi? La Eforie Aqua Park va puteti relaxa in jacuzzi cu un cocktail in mana sau plutind pe Lazy River. Daca va vine pofta de adrenalina va puteti urca pe unul dintre cele sase toboganele care va ofera o minunata priveliste asupra statiunii Eforie.
Pentru ca ne place sa va surprindem, vara aceasta am adus si un punct de atractie unic in Romania: un submarin. Haideti sa va puneti casca si sa descoperiti frumusetea subacvatica!

Dansuri pentru copii, locuri de joaca, zumba in apa, concerte, facepainting, baloane colorate, personaje animate, petreceri interactive pentru copii, tombole cu premii, o zona generoasa de food-court si multa inghetata. Acestea sunt doar o parte dintre frumusetile parcului acvatic pe care le-am pregatit vara aceasta. Ne-am dorit si am reusit sa cream o lume a copiilor. In sezonul acesta, Eforie Aqua Park este casa de vacanta a copilului tau.
Cand? Ne deschidem portile incepand cu 17 iunie.
Unde? Eforie Aqua Park este situat in Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, intre Plaja Belona, Hotelul Europa si Lacul Belona.
Program? Va asteptam incepand cu ora 9:00 si ne luam La revedere! La ora 18:00.
Cat? Pret Minim, Distractie Maxima!

Distribuie aceasta pagina