Eforie Aqua Park - Marea Balaceala

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

Amator sau nu e minunat sa privesti oamenii mici si mari deopotriva cum se bucura de racoarea apei intr-o zi insorita. Eforie Aqua Park, primul parc acvatic din zona de sud a Litoralului Marii Negre, te asteapta sa-ti petrci fiecare zi de vara intr-un loc inedit unde toata lumea de la mic la mare se poate simti extraordinar.

Buna dispozitie este intretinuta de o echipa de oameni dedicati si frumosi ce au ca scop sa va faca vacanta pe litoral de neuitat; iar in fiecare zi organizam spectacole si petreceri interactive pentru copii si adulti, cu invitati speciali, oameni de cultura si cantareti celebrii.
Pentru pasionatii de adrenalina aveam 6 tobogane surpinzatoare, in timp ce dornicii de relaxare se pot recrea in voie in piscina jacuzzi. Si pentru ca cea mai buna distractie trebuie sa se petreaca in familie, in interiorul parcului acvatic avem spatii special amenajate atat pentru cei mari- Adult Pool, cat si pentru cei mici- Kids Zone.

Incinta dispune si de o zonă generoasa de foodcourt iar pentru toti pretentiosii Eforie Aqua Park pune la dispozitie o zona VIP, unde toate persoanele dornice de rasfat se pot bucura de un spatiu intim si de o atmosfera relaxanta caracterizata de standarde deosebite ale serviciilor oferite.

Tobogane ce par sa nu se mai trimine, locuri special amenajate pentru cei mici si piscine relaxante te asteapta intr-un ambient animat de voie buna si bun gust. Si pentru ca vara e liber la distractie va asteptam pe toti in Eforie Nord, în perimetrul dintre Hotelul Europa și Lacul Belona la Eforie Aqua Park pentru a ne bucura impreuna de Marea Balaceala!

Interval orar de functionare 09:00-18:00

Perioada de vizita a parcului: 18 Iunie- 15 Septembrie 2016

Pret voucher in functie de perioada de vizita:
18 Iunie- 14 Iulie
Voucher copil<1,5 m - 25 lei
Voucher adult - 35 lei

15 Iulie- 14 August
Voucher copil<1,5 m - 35 lei
Voucher adult - 45 lei

15 August- 15 Septembrie
Voucher copil<1,5 m - 25 lei
Voucher adult - 35 lei

Voucher full season:
Voucher copil<1,5 m - 199 lei
Voucher adult - 299 lei

Biletul full season acorda accesul in Eforie Aqua Park pe toata perioada sezonului estival (18.06 - 15.09.2016) si sunt uninominale si netransmisibile.

Prezentarea voucherului printat, impreuna cu buletinul/cartea de identate este obligatorie la intrarea in parcul acvatic Eforie Aqua Park.
-Intrarea in parcul acvatic si asigurarea obtinerii unui sezlong sunt garantate de catre organizatori numai pana in ora 11:00.
-Biletele achizitionate online sunt valabile in perioada de functionare a parcului acvatic (18.06-15.09.2016)
-Pretul biletului include TVA si ofera accesul la: togobane, piscine, vestiare, dusuri, grupurile sanitare, evenimentele organizate in cadrul parcului acvatic, activitatile sportive si de relaxare si surprize oferite de organizatori, parteneri, sponsori.

Cei care isi cumpara un bilet online de intrare in Eforie Aqua Park vor beneficia de o intrare speciala amenajata in parc, fara a fi nevoiti sa stea la coada.

Distribuie aceasta pagina