Bilete la Edith Piaf (one-woman show) cu Denise Ababei

Data si locatia

05 iul

ora 20:00

Edith Piaf (one-woman show) cu Denise Ababei

Bucuresti, Teatrul Godot

Bilete   

de la 60,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Adaptare fragmente din Edith Piaf de Simone Berteaut și În vârtejul norocului de Edith Piaf
Spectacolul, un tribut adus idolului francez Edith Piaf, surprinde momente din biografia îndrăgitei cântărețe, iar publicul său este delectat de șansonetele interpretate live de actrița Denise Ababei.
Edith Piaf este o stea care se mistuie, în însingurarea nopții, pe cerul Franței. Spre ea își îndreaptă privirile perechile înlănțuite care mai știu să iubească, să sufere, să moară. ( … ) Sufletul străzii pătrunde în toate încăperile orașului. Nu mai este Edith Piaf care cântă: este ploaia care bate, este vântul care suflă, este clarul de lună care își așterne mantia. (Jean Cocteau)
Vezi mai puţin

Teatru
nominalizat de două ori la Latin Grammy Awards (2009 şi 2010) la categoria „Cel mai bun album de tango”. Congresul din Buenos Aires îl declara în 2014 Personalitate marcantă a Culturii din Buenos Aires pentru întreaga sa traiectoria artistică şi datorită aportului artistic adus în promovarea culturii argentiniene. Se prezinta in ultimele ani ca pianist si orchestrator alături de diferite orchestre filarmonice din Romania si Europa.
Adrian Flautistu – Contrabas
Este unul din cei mai apreciați contrabasisti de jazz din România. A câștigat numeroase premii la Concursuri și Festivaluri de Jazz din România si din strainatate, cum ar fi: festivalul de jazz de la Târgu Mureș, festivalul de jazz de la Sibiu, Getxo jazz Bilbao. A colaborat cu importanți soliști vocali si instrumentisti de jazz din România si din străinătate. În prezent este basist la Big Band-ul Radio.
Rafael Butaru – Vioara
Este concertmaestrul Filarmonicii „George Enescu” și al Operei Naționale din București. Este membru Romanian Chamber Orchestra, al Ludens Piano Trio și al ansamblului de muzica veche I Ludici. De-a lungul carierei sale a cantat alături de muzicieni de prestigiu precum: Marin Cazacu, Dorin Marc, Liviu Prunaru, David Cohen, Alexander Sitkowetsky, etc. Este câștigător a numeroase premii la concursuri naționale și internaționale. Activitatea sa solistica include concerte susținute în cadrul stagiunii Filarmonicii „George Enescu”, Radiodifuziunii Române cu Orchestra Națională Radio si Orchestra de Camera, cu Orchestra Romana de Tineret, in cadrul Festivalului Internațional George Enescu, Festivalul Internațional Sergiu Celibidache, Festivalul Enescu și muzica lumii, Young Euro Classic, TIFF, Festivalul Internațional de muzică de cameră SoNoRo si numeroase concerte in stagiunea filarmonicilor din tara si străinătate.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.