Bilete la East European Comic Con

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 mai 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cea de-a șaptea ediție East European Comic Con va avea loc în România, la București, între 24-26 mai 2019, tot la Romexpo.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat iubitorilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai.

Invitați Comic Con 2019:

Adam Brown - The Hobbit/ Hobitul, Lord of The Rings/ Stăpânul Inelelor și Pirates of The Caribbean/ Pirații din Caraibe.

Îi știi din rolul lui Ori, dwarf-ul care se numără printre cei 12 însoțitori ai eroilor Bilbo Baggings și Thorin, care călătoresc împreună către Erebor. Pe platourile de filmare a Pirates of the Caribbean, Dead Men Tell No Tales a jucat rolul lui Cremble, parte din echipajul Dying Gull, cel care-i e alături lui Jack Sparrow în periplul lui către locul în care se află Tridentul lui Poseidon.

Nicholas Brendon - Buffy the Vampire Slayer

Pentru cei născuți în anii ’80-’90, Buffy the Vampire Slayer sau Buffy, Spaima Vampirilor care rula în România la ProTV, la final de ani ’90, este deja un clasic. Seria are la bază filmul de lung metraj cu același nume apărut în 1992, a avut 7 sezoane și nu doar că a fost nominalizat de multe ori sau chiar a câștigat premii la Globurile de Aur sau Emmy, dar a fost și un fenomen mondial. Nicholas Brednon l-a întruchipat pe Xander Harris, prietenul cel mai bun al lui Buffy, interpretată de Sarah Michelle Gellar, cu care luptă împotriva forțelor întunecate alături de Willow Rosenberg, interpretată de Alyson Hannigan, cu care formează gașca Binelui, The Scoobies.

Actorul Nicholas Brendon a avut și rolul analistului FBI, Kevin Lynch, în seria TV Criminal Minds.

Vladimir Furdik - Game of Thrones

Fără alte introduceri, Vladimir Furdik este The Night King din Game of Thrones, cea mai de succes producție a HBO.

Serialul, care s-a filmat cu preponderență în Cetatea din Dubrovnik, Croația, dar și imprejurimi, se află acum la ultimul sezon și deja a bătut toate recordurile de audiență doar cu primele două episoade în care se pregătește bătălia decisivă dintre armatele conduse de către The Night King și Jon Snow.

Manu Bennett - Spartacus, Arrow

Manu Bennett nu este la prima vizită în România și cu siguranță nu e prima dată la Comic Con în București. L-ai văzut în rolul lui Crixus din Spartacus, în cel al lui Azog, șeful orcilor din The Hobbit. Tot el l-a conturat într-un mod lăudabil și pe Slade Willson din The Arrow.

Carice von Houten - Game of Thrones

Carice von Houted este Melissandre din Game of Thrones, preoteasa care îndrumat pe Stannis Baratheon pentru curerirea Tronului de Fier, dar totodată și cea care l-a readus la viață pe Jon Snow după ce acesta a fos înjunghiat. Rolul pe care Carice l-a făcut cu The Red Woman, cum era supranumit pesonajul său, a fost unul memorabil, fără îndoială. Și cu siguranță va vorbi la Comic Con despre această performanță.

Paul Welsey - The Vampire Diaries/ Jurnalele Vampirilor

Paul Welsey este Stefan Salvatore din The Vampire Diaries/ Jurnalele Vampirilor, devenit succes global imediat după ce a primit air time. Actorul de orinige poloneză a mai avut apariții chiar și în CSI, Law and Order/ Lege și ordine sau The OC.

În The Vampires Diaries/ Jurnalele Vampirilor a format un trio marcant alături de Ian Smerhalder în personajul lui Damon Salvatore și Nina Dobrev care a jucat numele Elena Gilbert/ atherine Pierce.

PROGRAM COMIC CON:
VINERI 16:00 - 21:00
SAMBATA 10:00 - 20:00
DUMINICA 10:00 - 19:00

Distribuie aceasta pagina