Bilete la Dumb & Dumber

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 iul 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cei doi idioți plini de dragoste Lloyd Christmas ( Jim Carrey ) și Harry Dunne ( Jeff Daniels ) sunt cei mai buni amici. În timp ce Lloyd își câștigă banii ca șofer de limuzină, Harry este pe drum cu o camionetă mică echipată ca un câine uriaș și îi aduce pe prietenii cu patru picioare la spectacolele de câini. Când Lloyd se presupune că va conduce un client deosebit de frumos la aeroport într-o bună zi, el nu numai că se îndrăgostește de ea, dar profită și de ocazia de a acționa ca un erou. Pentru că, ca bună Mary Swanson ( Lauren Holly) lasă o servietă la aeroport, Lloyd o apucă și decide împreună cu amicul său să călătorească în stațiunea de schi americană Aspen pentru a nu-i înmâna valiza, ci și pentru a-și mărturisi dragostea pentru ea. Ceea ce nu știu cei doi: fratele Mariei a fost răpit și există foarte multă răscumpărare în valiză ...

LOCATIA:
https://goo.gl/maps/EdysZMYCu5m4rKj46

INFO COVID 19

Accesul va fi permis cu 80 de minute de începerea filmului în baza biletului, abonamentului sau a invitației.
La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite pe e-mail pentru a fi scanate sau confirmate de agenti.
Conform cu ultimele norme ale autorităților privind evenimente fiecare persoana va fi verificata cu un termometru fără atingere. Sunt lăsate în incinta doar persoanele care au maximum 37,3 grade Celsius.
Persoanele care refuză sa fie verificata temperatura nu vor avea acces. Vă rugăm să purtați mască de protecție și să respectați distantanța fizică.
Toate persoanele vor avea acces în spațiul dedicat proiectiei de film respectând regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta.
Nu este permis accesul și consumul de produse aduse din exteriorul locației noastre.
Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19 vă rugăm să respectați distanțarea fizică. Spațiul este special creat doar pentru eveniment și orice încălcare a acestei prevederi este o încălcare a ordonanței privind starea de alertă și vă supuneți amenzilor acestei ordonanțe.
Până la noi detalii ale autorităților, accesul la toalete se va face după reguli stricte de distanțare. Conform legii trebuie sa purtați mască și mănuși. Va fi permis un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând la o distanță recomandată de 2 metri între persoane . Este recomandat să folosiți toaletele înaintea plecării de acasă.
În cazul în care doriți să părăsiți zona de cinema înainte de finalizarea filmului vă rugăm să folosiți numai aleile de acces și ieșirea special marcată în acest sens.
Acestea sunt detaliile oferite de autorități până în acest moment și se pot schimba periodic în funcție de evoluția Covid-19. Vă solicităm cooperarea, răbdarea și înțelegerea în acest timp.
Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de vizionare și părăsirea imediată a spațiului CineFilm.
În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.
Vă informăm că participarea la unele evenimente este nerecomandata minorilor, putând exista momente în care se vor difuza calupuri publicitare cu conținut nerecomandat minorilor.
Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim vizionare plăcută!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.