Dublu Concert: OCS - Omul cu Sobolani + Jurjak

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 nov 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vineri, 24 Noiembrie, pe Arena Berăriei H vor urca, pe rând, două nume sonore ale scenei alternative din România: Omul cu Șobolani și Jurjak. Vino să iei parte la un show care nu lasă loc de "La revedere!" într-o seară în care rock-ul alternativ marca OCS este completat de freshness-ul genului electro-blues adus de Jurjak: more fusion, less confusion.

Open Doors: 20:30
Show: 23:00

Biletele (20 Lei) pot fi cumpărate:

- online de pe bilete.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos
- la intrare în seara evenimentului

Despre OCS:

Acum 20 de ani, într-o vară (chiar pe 1 august), la Constanța, Dan Amariei și Adrian Albu, se hotărăsc să înființeze un proiect muzical care să aducă alternativul în contextul anului 1997. În foarte scurt timp, cei doi au strâns oameni cu aceeași viziune muzicală și... ”cei patru voinici au plecat la drum”.

Trupa Omul cu Șobolani a evoluat de la angoasantul ”Ne punem in cap”, trecând prin veselia din ”OCSTV” și introspectivul ”Dansăm legați la ochi cu spatele la zid”, susținându-și examenul maturității cu ”Marea cautare”.

Componența trupei OCS:

Dan Amariei // voce
Nicolae Aramă // chitară
Radu Andrei // bass
Mihnea Dobrotă // tobe

Despre Jurjak:

Regizorul și muzicianul bucureștean George Petroșel, cunoscut cu numele de scenă Jurjak, a lansat primul album oficial Lemon Blues cu influențe de blues, electro, psihedelic și rock. Până în momentul de față Jurjak a scos 4 single-uri extrase de pe Lemon Blues: "Șoapte", "Future EX" și "Un minut". Jurjak a regizat videoclipuri pentru: Raku, Omu Gnom, Moonlight Breakfast, STEMA, Hot Casandra, SuperED etc.

“Totul a început în 2005, când m-am apucat să bat toba alături de K-gula şi Confusion, prima trupă de hip hop live din România. Am absolvit Dreptul însă mi-am dat seama că nu aş putea să practic această profesie pentru că nu mi se potriveşte. În urma unei călătorii peste Ocean, am citit multă poezie şi am început să scriu versuri. Aşa mi-am descoperit latura creativă şi am decis să mă înscriu la Facultatea de film. Având ritmul în sânge şi ureche muzicală, cu o chitară, o clapă şi câteva noţiuni de teorie muzicală, am început să-mi transform gândurile în sunete”, povesteşte Jurjak primii săi paşi în muzică.

Componența band Jurjak:

George Petroșel - vocal
Daniel Olteanu - tobe
Narcis Axinte - bas
Dan Minel Stoica - chitară

IMPORTANT:

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la:

- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Distribuie aceasta pagina