Bilete la Dominic Miller

Data si locatia

17 mar

ora 20:00

Dominic Miller

Cluj-Napoca, /Form Space

Bilete   

de la 50,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Jazz in the Park prezintă: Dominic Miller la /FORM Space Cluj-Napoca în 17 martie. Un concert pe care nu vrei să-l ratezi!
Aflat pentru a doua oară în Cluj-Napoca, chitaristul lui Sting va fi însoțit de o trupă de excepție, „a killer band”, după cum singur o numește, alături de care va interpreta piese de pe cel mai recent album al său, Absinthe. Dacă vrei să-l asculți live în 17 martie, ia-ți biletul acum!

Dominic Miller este un artist cu o carieră muzicală impresionantă. Din 1990 este chitarist și colaborator al lui Sting, și este cel care a compus, printre altele, cunoscuta piesă Shape of My Heart. Printre muzicienii cu care a colaborat de-a lungul anilor merită să-i amintim pe Peter Gabriel, Phil Collins, Bryan Adams, Rod Stewart şi Luciano Pavarotti.
Chitaristul a concertat pentru prima oară în Cluj-Napoca în 23 aprilie 2016, la Muzeul de Artă, alături de basistul Miles Bould, iar concertul a fost Sold Out în mai puțin de o săptămână.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.