DISKOteka Festival

Data si locatia

31 mai-02 iun
DISKOteka Festival - 31 mai

Timisoara, Stadionul Dan Paltinisanu

Bilete   

de la 600,00 RON

S-a lansat DISKOteka Radio!
Pentru a marca momentul, anuntam o super-promoție! Următoarele 5.000 de bilete pentru cel mai mare festival al muzicii anilor 80 și 90 sunt la jumătate de preț!

Zona 1 - 1200 lei - preț redus 600 de lei
Zona 2 - 600 lei - preț redus 300 de lei

Oferta este limitată! Profită acum și asigură-te că prinzi un loc la DISKOteka Festival!

Ascultă DISKOteka Radio aici: https://diskoteka.ro/ro/radio/

În 2019, Timișoara  va fi gazda celei mai mari discoteci din Europa
- Diskoteka Festival!  
5 scene, 3 zile de concerte pe stadion, peste 50 de artiști
 
Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, se va desfășura între 31 mai și 2 iunie 2019 în Timișoara și va reuni peste 50 de artiști printre care Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway sau East 17.

Pe parcursul celor 3 zile de festival (31 mai, 1 și 2 iunie), vocile hiturilor care au definit muzica de dans din perioada anilor ’80 și ’90 vor transforma Stadionul ”Dan Păltinișanu” în cea mai mare discotecă în aer liber din lume printr-un maraton concertistic impresionant desfășurat pe 5 scene. Peste 50 de artiști, care au lansat pe bandă succese muzicale ce se dovedesc și astăzi la fel de actuale, precum No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C, în marea lor parte în premieră în România, dar și mulți alți artiști, MC și DJ români îndrăgiți, strâng rândurile la Timișoara, punând orașul de pe Bega pe harta marilor evenimente muzicale din 2019.
Diskoteka Festival promite sa readucă publicului atmosfera anilor ’80 și ’90 nu doar prin hiturile acelei perioade emblematice, ci și prin decoruri spectaculoase, acțiuni interactive, flash mob-uri inedite, suveniruri și cele mai delicioase food truck-uri.

Premieră absolută pentru nostalgicii muzicii anilor de glorie ai genurilor europop, eurodance ori reggae,  Diskoteka Festival va fi fără doar și poate cea mai grandioasă manifestare muzicală din vestul țării, manifestare de anvergură ce se alătură celor mai mari evenimente muzicale din Europa în 2019.

Biletele pentru Diskoteka Festival pot fi achiziționate de pe www.diskoteka.ro și www.bilete.ro.

Regulamentul oficial al DISKOteka Festival 2019 il puteti verifica AICI

Distribuie aceasta pagina