Bilete la DISKOteka Festival

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 31 mai 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Iepurasul vine mai repede si e pus pe petrecere!

In urma nenumaratelor solicitari pentru abonamente pe zile, un lot special de abonamente valabile pentru o zi este disponibil incepand de acum.

Pentru 20 de zile, din 10 aprilie pana pe 30 aprilie, un lot limitat de abonamente pe zile va permite accesul publicului pe stadionul,, Dan Paltinisanu”, in Zona 1 standing si Zona 2 standing, direct la show-urile preferate.

Verifica pe diskoteka.ro programul festivalului, alege ziua dorita si cumpara-ti biletul valabil o singura zi! Apoi, doar bucura-te de cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ‘80-‘90, Diskoteka Festival 2019.

Abonament 3 zile - Zona 1 - 600 de lei
Abonament 3 zile - Zona 2 - 300 de lei

Abonament o zi - Zona 1 - 250 lei
Abonament o zi - Zona 2 - 150 lei

Oferta este limitată! Profită acum și asigură-te că prinzi un loc la DISKOteka Festival!

Pentru că am avut foarte multe solicitări venite din partea celor care au unul sau mai mulți copii și doresc să vina cu ei la DISKOteka Festival, managementul a decis ca începând de azi să lanseze campania #DISKOteka_Family.

Astfel, copiii cu vârsta cuprinsă între 5 ani și 14 ani au acces GRATUIT alături de cei 2 părinți.

Campania este valabilă în limita locurilor disponibile pentru toți cei care cumpară cel putin 2 abonamente de adult (mama+tata) și DOAR pentru sectoarele de tribună, cu loc pe scaun.

Această campanie NU se aplică pentru zonele standing și nici pentru abonamentele de 1 zi.

NU UITAȚI!
La intrarea în stadion trebuie să aveți asupra dvs. abonamentele și actele de identitate (adulți și copii).

Ascultă DISKOteka Radio aici: https://diskoteka.ro/ro/radio/

În 2019, Timișoara va fi gazda celei mai mari discoteci din Europa
- Diskoteka Festival!
5 scene, 3 zile de concerte pe stadion, peste 50 de artiști

Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, se va desfășura între 31 mai și 2 iunie 2019 în Timișoara și va reuni peste 50 de artiști printre care Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway sau East 17.

Pe parcursul celor 3 zile de festival (31 mai, 1 și 2 iunie), vocile hiturilor care au definit muzica de dans din perioada anilor ’80 și ’90 vor transforma Stadionul ”Dan Păltinișanu” în cea mai mare discotecă în aer liber din lume printr-un maraton concertistic impresionant desfășurat pe 5 scene. Peste 50 de artiști, care au lansat pe bandă succese muzicale ce se dovedesc și astăzi la fel de actuale, precum No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C, în marea lor parte în premieră în România, dar și mulți alți artiști, MC și DJ români îndrăgiți, strâng rândurile la Timișoara, punând orașul de pe Bega pe harta marilor evenimente muzicale din 2019.
Diskoteka Festival promite sa readucă publicului atmosfera anilor ’80 și ’90 nu doar prin hiturile acelei perioade emblematice, ci și prin decoruri spectaculoase, acțiuni interactive, flash mob-uri inedite, suveniruri și cele mai delicioase food truck-uri.

Premieră absolută pentru nostalgicii muzicii anilor de glorie ai genurilor europop, eurodance ori reggae, Diskoteka Festival va fi fără doar și poate cea mai grandioasă manifestare muzicală din vestul țării, manifestare de anvergură ce se alătură celor mai mari evenimente muzicale din Europa în 2019.

Programul artiștilor pe zile il regasiti mai jos sau pe pagina Festivalului

Diskoteka Line-up

Biletele pentru Diskoteka Festival pot fi achiziționate de pe www.diskoteka.ro și www.bilete.ro.

Regulamentul oficial al DISKOteka Festival 2019 il puteti verifica AICI

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.