Bilete la Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 mar 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

In classroom sau online - Tu alegi cum participi la aceasta sesiune!

CODECS are o traditie de peste 15 ani pe piata programelor de Project Management din Romania.

Peste 15 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS  Project Management in Romania. 

Cursul este recunoscut ca oferind pregatire valida in Managementul Proiectelor de catre Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA) cu sediul in Elvetia.

Pret curs:  4,851 ron

Scopul programului

Scopul principal al programului este acela de a dezvolta o cultura organizationala orientata pe PROIECTE care sa creasca performanta manageriala a firmei si competitivitatea in piata. Programul este proiectat pentru urmatoarele OBIECTIVE:

1. Intelegerea rolului de MANAGER de PROIECT de catre grupul tinta in contextul unei culturi organizationale orientata catre management de proiect.
2. Insusirea celor mai moderne cunostinte, metode si instrumente pentru a obtine o mai buna performanta in managementul proiectelor.
3. Integrarea departamentelor firmei in serviciile complexe pe care aceasta le furnizeaza clientilor sai, intelegerea acestor servicii sub forma unui proiect.
4. Formarea de abilitati pentru Managerii de Proiect si membrii echipelor de proiect;
 
Obiective urmarite

Obiectivele specifice ale programului vizeaza:
o Definirea notiunii de proiect in contextul organizational
o Identificarea structurilor de organizare a proiectelor
o Planificarea activitatilor si utilizarea eficienta a resurselor
o Identificarea si evaluarea riscurilor in derularea proiectelor
o Realizarea unei raportari eficiente in cadrul activitatii de proiect
o Monitorizarea si controlul situatiei proiectului
o Lucru in echipa in cadrul proiectelor

Comportamente urmarite:

o Constientizarea importantei ROLULUI de MANAGER de PROIECT;
o Formarea de aptitudini specifice si absolut necesare pentru lucrul in echipa;
o Dezvoltarea relatiilor dintre membrii echipei si dintre echipe;
o Comunicare in cadrul proiectelor;
o Identificarea unor eventuale puncte nevralgice in modul de actionare al echipei, constientizarea acestora si intreprinderea de actiuni pentru inlaturarea acestor neajunsuri;
o Intelegerea modului in care participantii pot contribui in urma acestui training la cresterea propriei performante in domeniul managementului de proiect.

Ce veti obtine parcurgand acest program?
 
o Accesul la un curs acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si dezvoltat pe baza competentelor din standardul ocupational manager de proiect, astfel incat fiecare participant care finalizeaza cu succes acest curs sa poata sa isi desfasoare activitatea in cadrul proiectelor;
o Certificatul ANC care permite exercitarea profesiei de MANAGER PROIECT (cod COR 242101) - in urma absolvirii cu succes a cursului si a evaluarii competentelor dobandite. Evaluarea se face de catre o comisie mixta formata din reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Calificari si reprezentanti CODECS.
o Parcurgerea acestui program de instruire va permite participantilor ca, la sfarsitul lui, sa fie capabili sa: 

Constientizeze propria implicare in cadrul unui proiect
Imbunatateasca managementul timpului propriu, al activitatilor si al oamenilor cu care colaboreaza
Analizeze situatia existenta
Sa specifice obiectivele, actiunile si rezultatele
Adopte cea mai buna abordare a colaborarii cu grupurile implicate
Identifice resursele disponibile
Prioritizeze activitatile curente
Structureze o echipa de proiect
Negocieze si comunice si sa manifeste atitudini de leader
Identifice modalitatile de integrare rapida intr-o echipa de proiect
Analizeze riscurile proiectului si sa planifice actiunile de diminuare a efectelor acestora
Identifice drumul critic si sa urmareasca cu atentie executia activitatilor cuprinse in acesta
Monitorizeze si sa controleze derularea activitatilor si costurile unui proiect

Cui se adreseaza?
o Celor care deja lucreaza in domeniul Managementului de Proiect, dar care doresc sa-si imbunatateasca nivelul cunostintelor, fie ca lucreaza in firme romanesti sau internationale, in firme de stat sau in orice domeniu al administratiei de stat sau locale;
o Celor care, confruntati cu viitoare proiecte, doresc sa capete competente in acest sens si pozitii profesionale mai avantajoase in firme;
o Celor care, nemultumiti de statutul lor actual, doresc sa-si schimbe cariera catre o directie cu deschidere polivalenta, cu o cerere foarte larga si care practic nu poate intra in criza;
o Celor care se afla acum in etapa de formare profesionala (studenti, candidati la masterate etc) si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite si cel al unui set de aptitudini - cel de Manager de Proiect - extrem de cautat si recunoscut.

Programul educational are un pronuntat caracter interactiv iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online si proiectele individuale cu cele de grup, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.

Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.  

Cursurile pot fi platite si in rate (pana la 3 rate.

Tutorii detin certificari profesionale cu recunoastere internationala in management de proiect si sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniu, astfel incat pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale.

Peste 15 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS Project Management in Romania. Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa aflati mai multe detalii despre toate etapele unui proiect incepand de la initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, la planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, pana la standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.

Cunostinte necesare

Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor poate fi considerat un curs de sine statator si nu necesita cerinte speciale. Totusi, este necesara experienta practica in munca de proiect, dar nu in mod necesar ca manager de proiect. Pe parcursul derularii cursului va fi necesar sa puteti aplica conceptele cursului in cadrul unui proiect cu care sunteti familiarizat.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.