Dino Parc Rasnov

Data si locatia

01 ian-31 dec
Dino Parc Râșnov - 01 ian

Rasnov, Dino Parc

Bilete   

de la 22,00 RON

Vrei să vezi dinozaurii fără să stai la coadă?
Cumpără online bilete la Dino Parc Râșnov!

*Cumpărătorii biletelor online au o intrare separată care le este destinată exclusiv!

Preț Adult – 28 RON
Preț Copii > 3 ani – 22 RON
Preț Copii < 3 ani - Gratuit

Informații Generale
Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Până în prezent, parcul a înregistrat 700.000 de vizitatori și se clasează în top 3 cele mai vizitate atracții turistice din Brașov după Castelul Bran și Cetatea Râșnov!

În ultimul an, Dino Parc Râșnov a reprodus în premieră în mărime naturală cel mai mare animal zburător (pterozaur) din lume, Hatzegopteryx Thambema, descoperit în Țara Hațegului, care putea face înconjurul pământului în zbor fără să se oprească.

De asemenea, în cadrul parcului au fost deschise în acest an alte două expoziții științifice inedite: un meteorit real, extrem de rar, descoperit pe teritoriul României și un cuib de ouă reale de dinosaur descoperit în Țara Hațegului.
Expozițiile din cadrul Dino Parc Râșnov au fost realizate în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Universitatea București, Institutul Geologic Român, Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Județean de Istorie Brașov și parteneri privați.

Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Pe lângă un traseu impresionant, cu 50 de dinozauri în mărime naturală și dinozauri animatronici, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D, trasee de tiroliana, laser labirint și multe alte zone interactive.

Video

Distribuie aceasta pagina