Bilete la Dinamo vs Craiova la Fifa

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 nov 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Meci Dinamo – Craiova in Palatul Palamentului

La doar cinci zile de la derbyul Ligii dintre Craiova si Dinamo, cele doua nume se reintalnesc pentru un nou meci. De data aceasta la Bucuresti.

Este vorba de meciul din jocul FIFA 20 dintre Andi Stoica, VFC Dinamo, si Dan Buzarne8scu, Universitatea Craiova 1948.

Sambata, 9 noiembrie, meciul de FIFA 20 dintre Dinamo si Craiova este, de la ora 11, evenimentul de deschidere al Bucharest Gaming Week 2019 care se desfasoara la Palatul Parlamentului.

Tot mai multe cluburi de fotbal din Romania vor incepe sa urmeze modelul cluburilor mari de afara, acela de a-si forma propria echipa de e-sports sau de a achizitiona o echipa deja formata. Aceasta si pentru ca, de anul acesta, echipele Ligii 1 se regasesc in jocul FIFA 20, lansat luna trecuta la Bucuresti.

Bucharest Gaming Week are deja o traditie in a sprijini si a promova formarea echipelor de e-sports. In cadrul editiei de anul trecut, Federatia Romana de Fotbal a format Nationala de e-fotbal a Romaniei in urma unui turneu de FIFA din care au fost selectati cei mai buni jucatori romani. Dan Buzarnescu, jucatorul de FIFA al Craiovei, a fost castigatorul turneului de FIFA organizat de catre FRF.

Meciul de FIFA dintre Dinamo si Craiova este prezentat de gsp.ro si este organizat de Bucharest Gaming Week cu sprijinul Philips TV si bilete.ro.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.