Bilete la Dinamo Bucuresti - AFC Hermannstadt

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 feb 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Etapa 28 ne aduce pe "Arcul de Triumf", la Dinamo București vs Hermannstadt Sibiu.

Tarifele biletelor:

PCH: 35 RON
Tribuna 2: 50 RON
Tribuna I: 90 RON (central) & 60 RON (lateral)
VIP: sold-out

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, la casele de bilete amplasate la “Arcul de Triumf”, în ziua meciului, în intervalul orar 11:00 – 19:15.

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).

Abonații vor efectua accesul în baza abonamentului achiziționat la începutul sezonului.

Micii dinamoviști (0-16 ani) beneficiază de gratuitate la tribuna a doua, în baza ticketelor cu valoare 0 selectate de adultul însoțitor, plătitor de bilet (un adult cu bilet poate selecta până la două locuri cu valoare 0 pentru copii).

Elevii, studenții și pensionarii au reducere de 30% la achiziționarea biletelor, în sectorul special alocat al tribunei a II-a.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, transmise la bilete@dinamo1948.ro sau prezentate la casele de bilete.

Pentru orice dificultăți întâmpinate sau informații necesare privind ticketing-ul, nu ezitați să ne scrieți la bilete@dinamo1948.ro

Accesul suporterilor în stadion va fi permis începând cu orele 16:30. Vă recomandăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înaintea începerii partidei, pentru a evita situațiile neplăcute.

HAI DINAMO!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.