Bilete la Dichter Liebe - A kolto szerelme

Data si locatia

06 feb

ora 18:00

Dichter Liebe - A költő szerelme

Csikszereda, Csiki Mozi

Bilete   

de la 20,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

DICHTER LIEBE – A KÖLTŐ SZERELME
RENDKÍVÜLI KAMARAEST

2020. február 6., csütörtök, 18 óra / Csíki Mozi
Jegyek ára: 20,00 lej

Előadók:
Szerekován János (Tenor ‒ Budapest)
Székely Attila (Zongora ‒ Berlin)

Műsoron/Program:

Robert Schumann: Dichterliebe / A költő szerelme

Franz Liszt: Zarándokévek / Ani de pelerinaj (szemelvények)

Franz Schubert: Die schöne Müllerin/A szép molnárlány (szemelvények)

Székely Attila zongoraművész és Szerekován János operaénekes Marosvásárhelyen születettek és a város Művészeti Líceumában kezdték zenei tanulmányaikat. Ma Berlinben és Budapesten élnek, de mindamellett, hogy rengeteg szerepet és fellépést vállalnak, fontosnak tartják visszatérni a szülőföldre, Székelyföldre, és visszahozni valamit abból a tudásból, amelyet pályafutásuk során tanultak, szereztek.

Szerekován János tenor, Marosvásárhely szülöttje. Tanulmányai befejezése után a helyi Filharmónia Kórusának volt a tagja, majd 2001-től a Magyar Rádió Énekkara következett. 2003-ban debütált az Állami Magyar Operában, ahol a mai napig is magánénekesként tevékenykedik. Repertoárjában a lírai karakterektől a buffo szerepekig minden megtalálható. Jelentős az oratorikus repertoárja is. Budapesten állandóan a színpadon, de koncertezik Európa-szerte.

Székely Attila zongoraművész Marosvásárhelyen kezdte általános zenei tanulmányait, majd a budapesti Zeneakadémián tanult. Diplomáját a kolozsvári Zeneakadémián szerezte 2000-ben, majd a németországi trossingeni állami főiskolán folytatta tanulmányait. 1999-ben a romániai zeneakadémiák nemzeti Chopin versenyén első, majd a nemzetközi „Jeunesses Musicales“ versenyen harmadik helyezést ért el. 2002-ben Trossingenben elnyeri a DAAD ösztöndíját és különdíját is. Gyerekkora óta visszatérő vendége számos romániai filharmóniának, de rendszeresen koncertezik Németországban és Skandináviában, az Egyesült Királyságban, Svájcban és Olaszországban, a salzburgi Schlosskoncerteken, valamint a franciaországi „Festival d`Annecy“-in is. Repertoárján szerepel Beethoven összes cselló-zongora szerzeménye.

Szervezők: Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa és Csíkszereda Polgármesteri Hivatala

----

Tájékoztatjuk, hogy a megjelenített jegyek és a bérleti jegyek árán kívül további költségek merülhetnek fel a vásárláskor: szállítási költség (abban az esetben, ha a jegy / bérlet jegyét futárszolgálattal kéri); a jegy biztosításának költségei az “Asigurare En Garde ”-nál, amennyiben a jegybiztosítás megkötése mellett dönt), valamint a bilete.ro feldolgozási költsége.

A Bilete.ro weboldalunkról jegy vagy bérlet vásárlásával a vevő vállalja, hogy tiszteletben tartja a részvételre és az eseményre való belépésre vonatkozó szabályokat, valamint a Bilete.ro weboldal feltételeit.

A jegy csak egy személyre érvényes. A rendezvény minden résztvevőjének, felnőtteknek és gyermekeknek, koruktól függetlenül, jegyet vagy bérletet kell vásárolniuk. (Kivéve azokat az eseteket, ahol a szabad életkorot meghatározták).

Kérjük, vegye figyelembe a rendezvényteremben vagy a jegyen rögzített rendezvény helyszíneinek belépes idejét, hogy elkerülje a zsúfoltságot a belépési utakon vagy a többi néző zavarását a show / esemény kezdete után.

Válasszon elektronikus jegyet és segítsen a környezetnek. Nyomtassa ki jegyét otthon, és gyere vele az eseményre. Miután elküldte és kifizette a megrendelést az elektronikus jegy kézbesítéssel, elektronikusan megkapja e-mailben.

JEGY INFORMÁCIÓK - 021.311.93.23 call center (normál tarifaszám) vagy e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.