Bilete la Cupa Regelui si Cupa Reginei

Data si locatia

23 iun

ora 11:00

Cupa Regelui si Cupa Reginei

Bucuresti, Stadionul National Arcul de Triumf

Bilete   

de la 10,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Oina te așteaptă! Spune și tu....DA!

Cupa Regelui și Cupa Reginei, competiții tradiționale ale sportului nostru național

Duminică, 23 Iunie, de la ora 11.00, Stadionul din Complexul Sportiv Național,, Arcul de Triumf” din București
Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Dacă te consideri un bun român, NU trebuie să lipsești, alături de cei dragi, de la acest eveniment major al sportului românesc!
Pe parcursul a câteva ore, te pui la punct cu toată istoria Sportului Nostru Național, vezi cei mai buni jucători (fete și băieți) de oină în cele mai importante competiții, te inițiezi în oină, te fotografiezi cu personalități din toate domeniile și participi la tombole cu premii importante.
Scriem împreună o nouă filă de istorie. Garantat, o să afirmi din toată inima: Iubesc OINA!
Anul acesta sărbătorim 125 de ani de la primul campionat național de oină. Este un reper. Nu îl rata!

Scurt istoric al competițiilor:
Cupa Reginei ajunsă la ediția a VI-a și Cupa Regelui ediția a XI-a organizate de Federația Română de Oina - vor avea loc duminică 23 iunie 2024 începând cu ora 11:00 la Stadionul din Complexul Sportiv Național,, Arcul de Triumf ” București. Cele două competiții vor aduce față în față cele mai bune echipe la feminin, respectiv masculin.
Astfel, la feminin în cadrul Cupei Reginei se vor confrunta C.S. Dacia Mioveni 2012 din județul Argeș și C.S.M. Râmnicu Sărat din județul Buzău, iar la masculin, în cadrul Cupei Regelui se vor confrunta, A.C.S. Frontiera Tomis Constanța și C.S. Izvorul Chiuiești din județul Cluj.
Evenimentul prilejuiește întâlnirea iubitorilor de oină cu cei mai puțin familiarizați cu jocul nostru național sau chiar necunoscători. De asemenea, cei mici și mai mari, vor avea posibilitatea să interacționeze în mod direct cu oina, în cadrul activităților desfășurate. Competiția marchează totodată și un moment istoric pentru oină, anul acesta împlinindu-se 125 ani de la disputarea primului campionat național de oină.

Federația Română de Oină împreună cu ceilalți organizatori, sponsori și parteneri îi așteaptă pe toți cei care iubesc oina sau vor să facă pentru prima dată cunoștință cu ea, la un regal închinat acesteia, cu două evenimente sportive antrenante – Cupa Regelui și Cupa Reginei, dar și cu momente inedite ca semnalul începerii de joc, dat de buciumașii veniți special din comuna Spulber din județul Vrancea și momente artistice oferite de ansambluri folclorice, toate acestea fiind adăugate tombole cu premii și multe activități dedicate copiilor.

Competițiile sunt organizate de Federația Română de Oină având ca parteneri Agenția Națională pentru Sport, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Complexul Sportiv Național,, Arcul de Triumf”, Federația Română de Rugby și World Ethnosport Confederation.

Parteneri media: Prima Sport, TVR, Radio România, EKO Group, Ghidul Primăriilor și bilete.ro
Sponspor principal: Transgaz
Sponsori: Transelectrica, Chingi Expert, Tika, ARPR (Asociația Română de Protecție Privată), Perfect Security.

Vă aducem la cunoștință că pe lângă prețurile biletelor sau abonamentelor afișate, pot exista și costuri adiționale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (în cazul în care veți solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (în cazul în care veți opta pentru încheierea unei asigurări de bilete) și cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpărarea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumpărătorul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la eveniment, precum și Termeni și condiții impuse de site-ulu Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la eveniment, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet sau abonament, indiferent de vârstă. (Mai puțin cazurile unde este specificată gratuitate în limita de vârstă).
Vă rugăm sa respectați orele de acces în locul de desfășurare a evenimentului inscripționat pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe căile de acces sau deranjarea celorlalți spectatori după începerea evenimentului.
Alege eBilet și ajută mediul înconjurător. Printează eBiletul acasă și vino cu el la eveniment. Odată ce ai plasat și ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul în format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.