Bilete la Cupa Regelui si Cupa Reginei

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 mai 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Oina și cu voia bună
Fac echipă împreună

Demult, tare demult, oina se juca pe aceste meleaguri și chiote de bucurie răsunau punct după punct. Ce-ar fi viața fără competiție, cum ne-ar arăta zilele fără fair-play?

După o perioadă în care sportul, mișcarea, deplasările și viața în toate aspectele sale ne-au fost greu încercate, ne putem aduna din nou, cu toții laolaltă să susținem și să apreciem o comoară națională. Hai și tu, cu toți ai tăi, sâmbătă 7 mai, pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf” București, să faci parte dintr-un regal dedicat jocului de oină.

Arată-ți susținerea pentru sportul național al României, din tribunele Stadionului Național de Rugby „Arcul de Triumf” București, sâmbătă 7 mai, începând cu ora 10:30.

Evenimentul desfășurat sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei României va fi deschis de Cupa Reginei, ediția a 3-a, urmată de Cupa Regelui, ediția a 9-a.

Semnalul de începere al competiției va fi dat de buciumașii din comuna Spulber, județul Vrancea, moment încărcat de emoție și tradiție, asemenea momentului artistic susținut de Corul Regal.

În cadrul Cupei Reginei se vor întrece C.S. Progresul Băilești și C.S. Dacia Mioveni 2012.

Oare campioana națională din 2021, C.S. Progresul Băilești își va dovedi încă o dată supremația? Oare C.S. Dacia Mioveni 2012, vicecampioană națională în 2021, își va adjudeca trofeul? Hai să aplaudăm fiecare punct și să ne bucurăm de competiție, începând cu ora 10:30!

În cadrul Cupei Regelui vom asista la un alt meci spectaculos, desfășurat de A.C.S. Frontiera Tomis Constanța, campioană națională în 2021 și C.S. Biruința Gherăești Neamț, vicecampioană națională în 2021, începând cu ora 11:30. Continuăm duelul sezonului trecut și vedem cine va câștiga!

Reguli de acces:

Oina este un sport definit de tradiție, pasiune, fair-play și spirit competitiv.

În acord cu toate cele ce definesc jocul de oină, dar și cu titulatura sa de sport național și definitoriu al României, accesul în cadrul evenimentului va fi permis cu achiziționarea în prealabil a biletelor în valoare de 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți. Jumătate din suma strânsă din vânzarea biletelor urmează să fie donată centrelor din București ce au în grijă persoane cu dizabilități.

Biletele pentru evenimentul Cupa Regelui și Cupa Reginei, de pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf”, sâmbătă, 7 mai, începând cu ora 10:30 au fost puse în vânzare pe www.bilete.ro, partener oficial de ticketing al Federației Române de Oină.

Copiii de până la 10 ani inclusiv au acces gratuit la acest eveniment.

Copiii cu vârsta sub 10 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat.

Pentru toți cei care nu pot ajunge sâmbătă 7 mai la evenimentul de pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf” București”, puteți viziona transmisiunea live a evenimentului, începând cu ora 10:30 pe postul Prima Sport.
Accesul pe stadionul Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf” București”, bd. Mărăști nr. 18-20 se poate face în ziua evenimentului, sâmbătă 7 mai, începând cu ora 9:00. Vă așteptăm!

MULȚUMIRI:

Federația Română de Oină le mulțumește organizatorilor - Ministerului Sportului, Comitetului Olimpic și Sportiv Român și Federației Române de Rugby, pentru punerea la dispoziție a Stadionului Național de Rugby „Arcul de Triumf” București”.

De asemenea, Federația Română de Oină dorește să mulțumească pentru susținerea și implicarea pentru ca acest eveniment să aibă loc, sponsorilor: TRANSGAZ, OTP BANK, TINMAR, Asociația Română pentru Protecție Privată, MASPEX ROM NIA, KELME România și partenerilor media: Radio România – partener media oficial al Federației Române de Oină, Prima Sport, Radio Zu, 100% SPORT, Business Arena și Blue Sky Advertising - agenția de marketing oficială a Federației Române de Oină .

Federația Română de Oină își desfășoară activitatea sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei României, evenimentul reamintind de asemenea, de interesul și susținerea Casei Regale a României, în vederea promovării valorilor naționale, din care oina face parte cu onoare și apreciere.

Nu în ultimul rând, dorim să vă mulțumim vouă! Celor ce veți veni la eveniment sau susțineți jocul de oină cu alte ocazii, vă suntem recunoscători! Haideți să readucem împreună oina pe străzile orașelor și ulițele satelor. Împreună suntem o mare echipă de jucători de oină care luptă împotriva timpului ce ne vrea uitați pe noi și jocul nostru. Împreună putem câștiga meciul cu timpul, zi de zi, an de an!

Încurajăm participarea la eveniment, cu mic cu mare și cu ajutorul tombolelor cu premii, în special premii dedicate celor mici! Activitățile de inițiere în jocul de oină dedicate copiilor, desfășurate în cadrul evenimentului Cupa Regelui și Cupa Reginei, sunt destinate familiarizării micuților cu tainele sportului național, astfel încât echipa noastră poate crește și mai mare, cu ajutorul tău și al copilului sau copiilor tăi.


Vă așteptăm

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.