Bilete la Cum dezvolt inteligenta copilului meu

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 apr 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Lector Gabriela Maalouf
Organizator Fundatia Calea Victoriei
Dată începere 9 aprilie 2021
Oră curs 19:00
Număr ateliere 3
Frecvenţă săptămânal, vineri (o întâlnire are 2h)
Tip Teoretic
Cost 240 de lei (total pentru 3 întâlniri)

Cursul are loc online.

Cum? Cu o ora înainte de începerea cursului, toți cei înscriși vor primi un link, cu ajutorul căruia se vor putea conecta la eveniment. In prealabil descarcă aplicația Zoom (pe telefon sau pe computer).

Învaţă să identifici tipul de inteligenţă al copilului tău, ca să-l poţi ajuta să-şi dea seama la ce se pricepe mai bine, ce fel de carieră i s-ar potrivi şi cum îşi poate pune în valoare resursele intelectuale şi emoţionale.

Ştiai că inteligenţa umană este de mai multe tipuri? Copiii nostri pot fi inteligenţi ca matematicieni, dansatori, pictori, antreprenori, dascăli sau sportivi. Uneori poate meseria pentru care sunt făcuţi nici nu are un nume încă.

Fiecare fel de inteligenţă se stimulează diferit şi implică o combinaţie diferită de simţuri. Ca să descoperi potenţialul din copiii tăi, s-ar putea să fie nevoie să experimentaţi mult.

E bine să-şi ajuţi copilul să-şi descopere potenţialul, să-l motivezi si să-l înveţi să se pună în valoare. Educaţia făcută în mod inteligent conduce către acest rezultat.

La atelier vom vorbi despre:

Sesiunea 1:

Tipurile de inteligenţă şi cum le putem identifica la copiii nostri
Etapele de dezvoltare ale copiilor – ferestrele de oportunitate
Factorii de stimulare sau de inhibiţie
Sesiunea 2:

Cum învaţă oamenii – teste şi exerciţii
Cum stimulăm motivaţia. Diferenţa dintre motivaţia extrinsecă si cea intrinsecă
Ritmurile de învăţare şi realizarea de strategii conform acestui aspect
Stilul decizional şi importanţa lui în procesul învăţării
Sesiunea 3:

Inteligenţa emoţională
Strategii de:
Creştere a stimei şi încrederii de sine
Dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi limbaj
Dezvoltarea gândirii creative şi interacţiunea spontană
Exersarea exprimării libere şi asertive a propriilor emoţii

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.