Bilete la Cufarul celor 7 pitici

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 iul 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cufărul celor 7 pitici

în viziunea regizorului Beres Lazslo, este un spectacol dedicat păpușarului, fiind o esențializare a acestei arte atât de iubite. Povestea Albei ca zăpada este doar un pretext pentru această întâlnire teatrală dinamică, ludică, care binedispune în aceeași măsură actori și spectatori.

Vârsta recomandată: 3+

Regia artistică: Béres László
Scenografia: Bajko Attila
Păpuși: Tomos Tunde
Muzica: Cári Tibor
Asistent regie: Maria Gornic/Cristian Brătoiu
Distribuția: Maria Gornic/Cristian Brătoiu, Mădălina Ghițescu Petre, Raluca Grumăzescu

Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

Preț bilet 5lei/copil și 20lei/adult.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare si la casieria Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.