Bilete la Creierul meu si inteligenta emotionala a copiilor nostri

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 02 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cu ocazia Zilei Copilului vă invităm la conferința-atelier cu următoarea temă:

“Creierul meu și inteligența emoțională a copiilor noștri”

Iată ce vom aborda:

Informații fundamentale despre creier și dezvoltarea sa

5 abilități cheie de dezvoltat pentru sănătatea fizică, emoțională și socială

5 exerciții practice pentru creierul meu

Argument:

„Pe măsura ce copiii se dezvoltă, creierul lor oglindește creierul părinților. Cu alte cuvinte, propria creștere și dezvoltare a părintelui, sau lipsa acesteia, are un impact asupra creierului copiilor. Pe măsură ce părinții devin mai conștienți și mai sănătoși din punct de vedere emoțional, copiii lor culeg recompensele și se îndreaptă și ei spre sănătate.

Asta înseamnă că integrarea și cultivarea propriului creier este unul din darurile cele mai pline de iubire și de generozitate pe care le puteți oferi copiilor. ” -

Daniel Siegel, licenţiat în medicină de la Harvard University, profesor de psihiatrie la University of California, Los Angeles, USA

Avem deosebita plăcere să vă invităm la acest eveniment care va avea loc în data de 2 iunie, la sediul Operei Comice pentru Copii din Calea Giulești nr 16, în sala Mozart, de la orele 17:00 la orele 18:30.

Conferința-atelier este susţinută de Mihai Laurenţiu Gânj – unul dintre fondatorii IH Bucharest (de 7 ani liderul cursurilor de limba engleză din România), English Kids Academy (cel mai bun centru de pregătire Cambridge din România) și FasTracKids România (câștigătorul Premiului de Excelență la categoria “Cursuri pentru copii” acordat de Radio Itsy Bitsy în ian. 2016). Este inspector în cadrul International House World Organisation din Londra, consultant în dezvoltarea relațiilor umane în curs de validare de Institutul ESPERE din Paris, trainer calificat de Transformational Psychology Institute din Bergen, Olanda și profesor de yoga în cadrul Grupului Național de Studiu și Practică Yoga.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.