Bilete la Corul National de Camera Madrigal - Ave Maria

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 15 aug 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Duminică, 15 august 2020, ora 20:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, invită publicul la Teatrul de Vară „Mihai Eminescu” din București la un nou Concert Extraordinar „Ave Maria”, spectacol dedicat uneia dintre cele mai importante sărbători religioase ale românilor, Adormirea Maicii Domnului.

Programul Concertului extraordinar „Ave Maria” cuprinde lucrări din creația autohtonă și internațională, de facturi și stiluri diferite și prezintă publicului sonorități de inspirație sacră, de la compoziții din filonul bizantin ortodox, până la motete ale Renașterii sau partituri complexe din istoria muzicii universale, dedicate imaginii luminoase a Fecioarei Maria.
Lucrările alese pun în valoare sunetul unic al Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, unul dintre cele mai renumite ansambluri corale din Europa, unanim recunoscut ca etalon mondial al muzicii corale camerale.

Invitați speciali: Ansamblul de percuție Young Beats – Cantus Mundi, fondat și coordonat de muzicianul Zoli Toth.
Biletele pot fi achiziționate la prețul de 70 lei (categoria 1), 50 lei (categoria 2), respectiv 30 lei (categoria 3).

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului.
Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de prevenție COVID-19 aflate în vigoare la data susținerii concertului.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.