Bilete la Corul National de Camera Madrigal - Ave Maria

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 02 oct 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Concert „Ave Maria” cu Corul Madrigal

Vineri, 02 Octombrie 2020, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu revine pe scenă, în aer liber, la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din București, cu un nou concert „Ave Maria” alături de invitații Marius Manole și ansamblul Young Beats – Cantus Mundi, coordonat de Zoli Toth.
Concertul „Ave Maria”, dirijat de Anna Ungureanu oferă publicului sonorități de inspirație sacră, de facturi diverse, de la motete ale renașterii, până la piese de inspirație bizantină. Lucrările alese pun în valoare sunetul unic al Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, unul dintre cele mai renumite ansambluri românești și etalon mondial unanim recunoscut al muzicii corale camerale.
Programul general al spectacolului include expoziția de fotografie „Via Dolorosa”, prezentată pe esplanada Amfiteatrului „Mihai Eminescu”, o selecție de Psalmi redată magistral de Marius Manole, solo-uri de orgă și canto, dar și emoția interpretării oferite de copiii din ansamblul de percuție Young Beats – Cantus Mundi, înființat și coordonat de muzicianul Zoli Toth.

Costul unui bilet este de 50 lei

Spectacolul „Ave Maria” se desfășoară la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Str. Arhitect D. Hârjeu nr. 61 (zona Parcul Național din București, accesul făcându-se direct prin Strada Arh. Hîrjeu, din Strada Maior Coravu sau Bulevardul Basarabia) și respectă normele oficiale de desfășurare a evenimentelor culturale cu public.

Informatii utile:
Organizatorii se aliniază prevederilor oficiale la zi adoptate pentru organizarea evenimentelor culturale în aer liber și prevenirea răspândirii COVID-19.
Accesul spațiul de desfășurare a spectacolului este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea.
Ratarea vizionării concertului datorită neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.

Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile timpul spectacolui.
Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.
Organizatorii își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier, game room, ateliere).

COVID 19
Datorită condițiilor impuse de legile în vigoare suntem nevoiți să respectăm distanța obligatorie de 2 m, astfel că biletele vor putea fi rezervate doar în pachete speciale, stabilite astfel: Un loc (acces 1 persoană), Grup 2 (acces 2 persooane), Grup 3 (acces 3 persoane), Grup 4 (acces 4 persoane), Grup 5 (acces 5 persoane). De asemenea vă rugăm să respectați ora de sosire la concert, în intervalul 18:00 – 18:30.
Vă rugăm să citiți următorul mesaj privind conduita socială în vigoare în această perioadă. Vă mulțumim!
Vă rugăm să purtați masca de protecție.
• Măsurăm temperatura la intrare. Conform reglementărilor în vigoare, suntem obligați să vă luăm temperatura la intrare, iar în cazul în cazul în care depășește 37,3 grade, nu vă vom putem acorda accesul la spectacolul respectiv.
• Păstrați distanța. Dacă ați venit la spectacol cu familia, vă rugăm să stați împreună.
• Vă rugăm să folosiți soluțiile de igienizare puse la dispoziție pentru a vă spăla pe mâini.
• Vă rugăm să strănutați în cot. Acoperiți-vă nasul și gura cu interiorul cotului.
Accesul la spectacol
• Culoarele de acces la concert, precum și cele de părăsire ale incintei vor fi semnalizate corespunzător.
• Locurile la concert vor fi repartizate la fața locului, cu respectarea regulilor de distanțare fizică.
• Vă rugăm să respectați indicațiile personalului ajutător.
*Spectacolul „Ave Maria” este organizat în colaborare cu Centrul Cultural „Mihai Eminescu” al sectorului 2, Circul Metropolitan București și Opera Comică pentru Copii.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.