Bilete la Corul Madrigal in Turneu National Saptamana Patimilor

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 apr 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

CORUL MADRIGAL IN TURNEUL NATIONAL „SAPTAMANA PATIMILOR” 2023

De Paște, Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” revine pe scenele din țară cu Spectacolul extraordinar „Săptămâna Patimilor”.
În perioada 29 martie – 13 aprilie 2023, Corul Madrigal va susține Turneul național „Săptămâna Patimilor” prin care va marca sărbătoarea fundamentală a creștinătății la Bacău (29 martie, Sala „Radu Beligan”), Iași (1 aprilie, Opera Națională Română,Târgu Mureș (3 aprilie, „Palatul Culturii”), Brașov (4 aprilie, Teatrul „Sică Alexandrescu”), Sibiu (6 aprilie, Centrul Cultural „Ion Besoiu”), Cluj-Napoca (8 și 9 aprilie, Opera Maghiară de Stat), Oradea (11 aprilie, Teatrul „Regina Maria”) și București (13 aprilie, Sala Palatului).
Pentru a oferi publicului o adevărată călătorie sonoră premergătoare Paștelui, repertoriul special ales de dirijorii Anna Ungureanu și Cezar Verlan include lucrări românești - printre care amintim fragmentul din celebrul „Florilegiu bizantin” – impresionanta colecție de muzică pascală structurată de Marin Constantin, fondatorul Corului Madrigal, dar și lucrări internaționale, precum fragmentul din „Credo”, parte a impresionantei „Missa în do minor” (K427), de Wolfgang Amadeus Mozart.
Experiența profundă și emoționantă a actului artistic de pe scenă va fi completată de inserții dramatice ale tinerilor actori Corneliu și Pavel Ulici, precum și de prezența corurilor de copii, active în Programul Național Cantus Mundi în fiecare oraș.

„SĂPTĂMÂNA PATIMILOR”
CORUL NAȚIONAL DE CAMERĂ „MADRIGAL- MARIN CONSTANTIN” și CORURILE DE COPII DIN PROGRAMUL NAȚIONAL CANTUS MUNDI

Invitați actorii:
CORNELIU ULICI
PAVEL ULICI

Dirijor principal - ANNA UNGUREANU
Dirijor secund – CEZAR VERLAN
Regia și scenariul - EMIL PANTELIMON
Scenografia - VLADIMIR TURTURICA
Regia de culise - CĂLINA EPURAN
Light Design - ALIN POPA
Regie sunet – GABRIEL SCÎRLET
La pian – ABEL CORBAN

Turneul național de Paște se înscrie în Programul aniversar „Madrigal 60” – 60 de ani de existență neîntreruptă, excelență în muzică și diplomație culturală pentru Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.