Bilete la Corul Madrigal - Concert Extraordinar "Despre cultura"

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 ian 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Corul Madrigal - Concert Extraordinar „Despre cultură”, dirijor Anna Ungureanu

Sâmbătă, 21 ianuarie 2023, ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și dirijorul Anna Ungureanu invită publicul la Concertul Extraordinar intitulat „Despre cultură”.

Primul eveniment cu public al Corului Madrigal din anul 2023 este dedicat celebrării culturii naționale și reprezintă un omagiu adus compozitorilor români, cu un program special ce conține piese de la cele arhaice, din „Codex Caioni” - seria culeasă de călugărul Ion Căianu și prelucrată de Constantin Rîpă - sau celebrul „Florilegiu Bizantin” structurat de maestrul Marin Constantin, până la lucrări moderne semnate de Mihail Jora sau Corneliu Cezar.
Spectatorii sunt invitați la un periplu prin creația românească din secolelele XVII – XX, cu o colecție amplă de muzică veche, modernă și contemporană autohtonă, în care sunetul unic al Corului Madrigal se împletește cu emoția și expresivitatea unor lucrări emblematice.

Concertul Extraordinar „Despre cultură” face parte din programul aniversar „Madrigal 60”, care include o serie amplă de proiecte speciale, ce se vor desfășura pe tot parcursul anului 2023. Programul marchează 60 de ani de activitate neîntreruptă, excelență în muzică și diplomație prin cultură pentru Corul Madrigal - un simbol al constanței artistice naționale, dar și al relevanței culturale și de imagine a României în lume.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.