Bilete la Copilăria mică. Grădinița și școala. Adolescența - Între poezie și provocare

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 23 apr 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Copilăria mică. Grădinița și școala. Adolescența - Între poezie și provocare
Conferință pe tema educației pozitive
Evenimentul are loc pe 23 aprilie de la ora 15.30 la ora 20.00, la Hotel Caro, sala Grand Ballroom, București.
Pe scenă vor fi 12 experți în domeniul psihologiei și educației, plus doi adolescenți dispuși să povestească cum e viața pentru ei.
Mai jos găsiți agenda conferinței, lista de speakeri și programul detaliat.
Accesul la eveniment este simbolic: 50 de lei, preț în care este inclusă o carte de parenting sau o carte pentru copii de la editurile DPH sau Univers, la alegere. Cartea o veți primi la sosirea la conferință, pe baza biletului electronic achiziționat.

Agenda conferinței
Panel 1 Viața emoțională a copiilor mici, Viața emoțională a părinților, Atașament, Nevoi, Limite, Etape de dezvoltare, Educația intimă
Speakeri
Diana Vasile, Doctor în psihologie, Psihoterapeut, Președinte Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei
Sandra O’Connor, Psiholog clinician, Doctor în psihologie comportamentală
Mira Loghin, Consultant în educație timpurie, Trainer Certificat in Comunicare Nonviolentă
Panel 2 Educația pozitivă în școală și la grădiniță, De ce au nevoie copiii în colectivitate, Reziliență și încredere în sine, Competitivitate, note, teme, Măsuri anti-bullying, Comunicare cu familia
Speakeri
Andreea Neagu, Psiholog de copii
Lila Vasilescu, Facilitator educație emoțională, etică și socială
Magda Cojocea, Învățătoare Step by Step, Consultant educațional
Mihaela Carada, Educatoare

Panel 3 Adolescența: Copiii noștri mari în lumea social media, Depresie, Anxietate, Auto-vătămare
Identitate de gen, Sexualitate, Consum de substanțe
Speakeri
Diana Stănculeanu, Psiholog și psihoterapeut
Otilia Mantelers, Psiholog
Oana Moșoiu, Lector universitar, Trainer pentru profesori
Alina Dumitriu, Lucrătoare social

Invitați speciali: adolescenți din două licee din București

Descriere detaliată speakeri
Diana Vasile predă la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, este doctor în psihologie, formator, supervisor și președinte al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei. Diana are doctorat în psihologie pe tema traumelor familiale, rezilienței și creșterii posttraumatice și coordonează numeroase proiecte pentru publicul larg, organizații și profesioniști cu scopul stimulării rezilienței și sănătății mentale.
Diana Stănculeanu  este psihoterapeut și expert național în sănătate mintală. Colaborează cu mai multe ONG-uri naționale pe strategii de promovare și intervenție în psihologia și psihoterapia familiei. Este formator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.
Otilia Mantelers este psiholog specializat în terapia traumei. Este una dintre promotoarele științei parentingului în România, fiind recunoscută pentru modul în care susține importanța jocului în creșterea copiilor.
Mira Loghin este Consultant în educație timpurie, Solution focus coach & Terapeut Compassionate Inquiry în metoda lui Gabor Mate, trainer certificat în comunicare nonviolentă. Mira este autoarea cărții Grădinița pentru totdeauna, singurul ghid care oferă informații, structură, studii de caz și practici în acomodarea la grădiniță.
Lila Vasilescu este facilitator de programe de educație socială, emoțională și etică, trainer acreditat SEE Learning, profesor acreditat de mindfulness și Dean of School Verita International School.
Mihaela Carada este profesor pentru învățământul primar și preșcolar într-o grădiniță de stat din București, absolventă a Universității din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Consilier de Dezvoltare Personală.
Andreea Neagu este psiholog de copii și familii. Este specialist în sănătate mintală supraspecializat în evaluarea psihologică și psihoterapia copiilor, adolescenților, familiei, dar și a adulților.
Oana Moșoiu este lector universitar, dr. în Științele Educației, formator de cadre didactice, creator de programe de formare pentru tineri și adulți.
Sandra O’Connor este psiholog clinician și doctor în medicină comportamentală și psihologia sănătății. Sandra are specializare în terapia de grup sub îndrumarea lui Clark E. Moustakas și Irvin D. Yalom. Lucrează cu adulți și adolescenți.
Magda Cojocea este consultant educațional, autoare de carte, trainer și învățătoare cu drept de predare în alternativa educațională Step by Step.
 Alina Dumitriu este lucrătoare socială cu formare în analiză tranzacțională, este activistă pe drepturile omului cu accent pe sănătate, a lucrat pe ambulanța socială ARAS, care oferă servicii consumatorilor de droguri injectabile.

Program conferință
15.15-15.45 Sosire invitați
15.45-16.45 Panel 1: Copilăria mică
Pauză 15 min
17.00-18.00 Panel 2: Școala și grădinița
Pauză 15 min
18.15 – 19.45 Panel 3: Adolescența
19.45-20.00 Încheiere, socializare, poze

Organizatori: Ioana Macoveiciuc și Mozaic Media

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.